LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW




Stenska klimatska naprava LG Standard Plus PC12SQ s Comfort Air tehnologijo bo poskrbela za izjemno učinkovit...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A++
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01855CC0
Prijavi napako

LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW




Stenska klimatska naprava LG Standard Plus PC12SQ s Comfort Air tehnologijo bo poskrbela za izjemno učinkovitost. Zaznamuje jo funkcija samočiščenja, za popolno zdravje pa poskrbi Dual Protection filter. K visoki energetski učinkovitosti doprinese Active Energy Control tehnologija. Ponaša se s sistemom samodiagnostike Smart Diagnosis. Dodali so ji še 24-urni časovnik, njena edinstvena prednost pa je možnost Wi-Fi upravljanja.

Pri hlajenju sodi v energijski razred A++ in ima zmogljivost 3,5 kW. Pri ogrevanju se uvršča v energijski razred A+, njena zmogljivost pa znaša 2,5 kW. Kapaciteta razvlaževanja je 1,3 l/h in doseže pretok zraka do 27 m3/min.


DUAL INVERTER COMPRESSOR™ Z 10 LETI GARANCIJE


LG Dual Inverter Compressor ™ rešuje težave z neučinkovitostjo in hrupom, kar povzroči, da se klimatska naprava hitreje ohladi, deluje dlje in deluje tišje. Z 10-letno garancijo na kompresor bodo uporabniki dolgo uživali v prednostih klimatskih naprav LG.

VARČEVANJE Z ENERGIJO IN HITRO HLAJENJE


Pretvornik kompresorja stalno prilagaja hitrost kompresorja, da vzdržuje želeno raven temperature. Poleg tega dvosmerni inverterski kompresor prihrani več energije kot običajni kompresor.


DVOJNI INVERTERSKI KOMPRESOR ™


Kompresorji na običajnih klimatskih napravah se izklopijo in vklopijo za nastavitev temperature, pri čemer porabijo veliko energije. DUAL Inverter Compressor ™ nenehno prilagaja hitrost kompresorja, da vzdržuje želene temperature. To minimalno nihanje prihrani energijo in zagotavlja večje udobje hlajenja.


PREPROST IN SODOBEN DIZAJN S SKRITIM ZASLONOM


Tanek in sodoben dizajn klimatske naprave LG omogoča enostavno namestitev in priročno čiščenje s pomočjo drsnega filtra EZ. Poleg tega je velik skriti zaslon kot nalašč za priročno preverjanje porabe energije.


THINQ


Do klimatske naprave lahko dostopate kadar koli in kjer koli z uporabo naprave Wi-Fi in ekskluzivne LG-jeve aplikacije za nadzor domačih naprav.


NIZKA RAVEN HRUPA


LG-jeve klimatske naprave delujejo skoraj tiho, zahvaljujoč LG-jevemu poševnemu ventilatorju in kompresorju DUAL Inverter, ki odpravljata nepotrebne zvoke in omogočata nemoteno delovanje.


NADZIRAJTE PORABO ELEKTRIČNE ENERGIJE


S tipko LG Active Energy Control lahko prilagodite porabo energije v treh možnostih (80%, 60%, 40%). Z enim dotikom gumba lahko nadzorujete hlajenje in zmanjšate porabo energije.


OPTIMALEN PRETOK ZRAKA (COMFORT AIR)


Ta možnost praktično postavi prezračevalne šobe klimatske naprave v privzeti položaj, tako da
zrak, ki teče iz naprave, usmerja stran od ljudi v sobi.


VISOKO UČINKOVITO HLADILNO SREDSTVO R32


R32 je okolju prijazno, zelo učinkovito hladilno sredstvo. Ker je količina hladilnega sredstva R32 bistveno manjša v primerjavi z R410A, ima manj možnosti globalnega segrevanja in minimalno škoduje ozonski plasti. Visoka kompresijska razmerja R32 omogočajo večjo zmogljivost v primerjavi z obstoječimi sredstvi R12 in R410A.
LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW
LG klimatska naprava Sirius PC12SQ 3,5 kW
600,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka