Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kot posledica tekmovalnega okolja, potovanj, dela ali režima hranjenja, ki so mu konji izpostavljeni, lahko pride do razdraženosti želodca oz. preobčutljivosti.

... Preberi cel opis

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 04:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tetraktis.si ponudbi
Ponudba trgovine Tetraktis.si za izdelek Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0184A0AB
Prijavi napako

Kot posledica tekmovalnega okolja, potovanj, dela ali režima hranjenja, ki so mu konji izpostavljeni, lahko pride do razdraženosti želodca oz. preobčutljivosti.

To se kaže v izgubi kondicije in delovne učinkovitosti.

Uls Gard vsebuje sestavine za nežno pomiritev želodca in obnovo želodčne obloge.

Uls Gard sirup za konje za občutljiv želodec

Uls Gard sirup za konje je cenovno bolj ugodna različica Uls gard PELETOV.

Kot posledica tekmovalnega okolja, potovanj, dela ali načina krmljenja, ki so mu konji izpostavljeni, lahko pride do razdraženosti želodca oz. njegove preobčutljivosti. To se kaže v izgubi kondicije in delovne učinkovitosti.

Uls Gard vsebuje sestavine za nežno pomiritev želodca in obnovo želodčne obloge

Idealen za vzdrževanje in podporo gastritičnemu zdravju tekmovalnih konj in konj, ki so na posebnem prehranjevalnem režimu. Odličen je za žrebeta, ki imajo mehko blato.

Sirup za konje Uls gard Equine America je izdelan iz skrbno izbranih sestavin. Zmogljiva in učinkovita tekoča formulacija pomaga ohranjati zdravo delovanje želodca.

Deluje na štiri načine:

z nevtralizacijo kisline v želodcu z učinkovitimi anti-kislinami
pomirja in prekriva sluznico želodca
celjenje vseh osnovnih razjed
utrjevanje blata

Tako z dodajanjem Uls-Gard dosežete:

naravno podporo za zdravo in normalno delovanje črevesja (kalcij, magnezij, lecitin, glicin). Kalcijev karbonat in magnezijev karbonat pomagata nevtralizirati kislino.
pomoč pri proizvodnji sluzi, ki deluje kot fizična zaščitna obloga za nezaščiten zgornji del želodca, s pomočjo pektinov, korena belega sleza in sladkega korena,
podporo zdravi želodčni sluznici z beta glukani iz kvasovk ter
zaščitno podlago iz lucerne in soje.

Uls Gard sirup za konje nežno pomirja in obloži želodčno sluznico in je idealen za konje v stresu, z občutljivim želodcem ali tiste, ki so krmljeni s krmo, ki ima visoko vsebnosti žit

Znaki želodčnih razjed:

dolga dlaka,
razdražljivost,
izguba teže,
pogosto zehanje ali požiranje,
bolečina, ko se konja opremlja ter
mehki iztrebki.

Prehranski dodatek za podporo gastritičnemu zdravju konj kot del uravnotežene prehrane

Uls Gard sirup je dodatek na osnovi kalcija, ki vsebuje nevtralizirajoča alkalna sredstva, kar pomaga pri vzdrževanju zdravega pH želodca.

Navodila za uporabo:

Za konje in ponije: hranite po 30 ml 2x dnevno prvih 21 dni. V nadaljevanju/ vzdrževanje pa po 30 ml dnevno. Največji dnevni odmerek: 60 ml.
Za žrebeta : hranite po 10 ml 2x dnevno prvih 7 dni. V nadaljevanju/ vzdrževanju pa po 10 ml dnevno. Največji dnevni odmerek: 20 ml.

Dodatki (na liter): senzorični dodatki: 1c322i lecitin 41.700mg, 2b17034 glicin 13.800mg, 2b Althaea Officinalis (Marshmallow) izvleček 25.000 mg.

Sestava: kalcijev karbonat, aloe vera, radič, magnezij, karbonat, kaolin, korenina sladkega korena, pektin iz jabolčnih vlaken.

Analitične sestavine: surove beljakovine

Ne vsebuje umetnih barvil, zato so možna odstopanja v barvi sirupa. Izključno za živali (nikakor ne uporabljajte pri ovcah).

Akreditaciji BETA NOPS in UFAS zagotavljata, da naši izdelki ne vsebujejo prepovedanih snovi in so primerni za konje, ki tekmujejo po predpisih FEI in ostalih pravilih tekmovanj.

PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE! Hraniti v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Vsebino zaščitite pred zmrzovanjem in direktno sončno svetlobo. Izdelek zavržite v kolikor je strgana ali poškodovana zaščitna folija. Neto količina, referenčna številka serije ali lota in rok uporabe (uporabno najmanj do označenega datuma) so odtisnjeni na embalaži.

Proizvedeno v UK. Distribuira v EU: Equine America (UK) Ltd., UK. Odgovoren za označevanje v Slo: Tetraktis d.o.o. T: 041 817 036

Na voljo 1 Ltr (33-dnevno vzdrževanje zaloge) in 5 Ltr (166 porcij).

Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem
Uls gard sirup za konje z občutljivim želodcem
64,99 €
v Tetraktis.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka