LG pralni stroj F4WN409S0

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pralni stroj LG, s kapaciteto pranja 9 kg, ponuja več nege za vaše perilo. S pomočjo umetne inteligence AI DD™ izbere optimalno gibanje bobna, da bo va&scaro... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG pralni stroj F4WN409S0. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Glasnost pri ožemanju (v dB)
75 dB
Glasnost pri pranju (v dB)
52 dB
Globina (cm)
56.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX018366C1
Prijavi napako
Pralni stroj LG, s kapaciteto pranja 9 kg, ponuja več nege za vaše perilo. S pomočjo umetne inteligence AI DD™ izbere optimalno gibanje bobna, da bo vaše perilo zaščiteno. Opremljen je s tehnologijo LG Steam, ki odpravlja 99,9% alergenov, ki lahko povzročijo alergije ali težave z dihali. Direktni pogon je izredno zanesljiv in zelo tih. Pri LG-ju vedo, da je to najboljši motor za pralni stroj na trgu, zato je opremljen s standardno 10-letno garancijo na motor in njegove dele. Stroj se ponaša tudi s trpežnimi in elegantnim kaljenim steklom na vratih ter higienskimi in vzdržljivimi lopaticami na bobnu, ki so iz nerjavečega jekla. ThinQ™ omogoča enostavno interakcijo in dostop do inovacij z možnostjo povezovanja preko Wi-Fi, tako lahko upravljate pralni stroj na daljavo ter prenesete dodatne programe pranja.

Odstrani 99,9% alergenov

Z uporabo pare bodo vaša oblačila brezhibno čista in brez alergenov.

Bolj pregleden in eleganten

Večji zaslon omogoča jasnejše in preglednejše upravljanje in nazdor, kovinski programski gumb pa doda pridih elegance.

ThinQ™

S tehnologijo ThinQ je vaš pralni stroj postal pametnejši, tako da lahko s svojim perilom upravljate na daljavo in si naložite dodatne programe pranja. Preprosta interakcija in dostop do inovacij z možnostjo povezave prek Wi-Fi.
LG pralni stroj F4WN409S0
LG pralni stroj F4WN409S0
621,71 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka