Econic One električno kolo Smart Cross Country, black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Iščete kolo, ki bo udobno za mestno vožnjo, a vam vseeno omogoča tudi vožnjo na bližnji hrib? Econic One Cross Country je točno to in še mnogo več. Poleg te... Preberi cel opis
2.599,00 €
1-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-5 dneh Dobavljivo v 1 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Econic One električno kolo Smart Cross Country, black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Premer koles v "
28
Spol
Št. prestav
10
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01820BB1
Prijavi napako
Iščete kolo, ki bo udobno za mestno vožnjo, a vam vseeno omogoča tudi vožnjo na bližnji hrib? Econic One Cross Country je točno to in še mnogo več. Poleg tega se poveže z vašim telefonom ter ima vgrajen alarm, pametno električno ključavnico in GPS sledilnik.

Kolesarjenje brez truda
Vgrajeni električni sistem vas bo pripeljal kamorkoli. XC je odličen po mestu in zelo zmogljiv tudi po manj utrjenih terenih. Bafang 250W, 45Nm motor je vgrajen na zadnjem kolesu in vam zagotavlja dovolj moči za skoraj vse razmere. Motor ima integriran senzor navora, da vam kolo pomaga točno toliko kot želite ali potrebujete. Ima 5 stopnej asistence. Motor v zadnjem kolesu ne obremenjuje ostalih komponent, predvsem verižnika in verige, ki imata zato daljšo življensko dobo kot pri sredinskih motorjih.

Varen
Kvalitetna Shimano oprema vam zagotavlja, da bo kolo vzdržljivo in varno. Shimano Deore 10speed Shadow+ prestave so zanesljive in vzdržljive. Shimano BR M6000 hidravlične zavore spredaj in zadaj pa poskrbijo, da se boste lahko kadarkoli hitro in varno ustavili.

Optimalen doseg
Z vgrajeno 460 Wh baterijo lahko v idealnih razmerah prevozite tudi 100 km z enim polnjenjem. Baterijo lahko odstranite s priloženim ključem in jo odnesete na polnjenje. Seveda pa lahko baterijo polnete tudi na kolesu. Ce vam 460 Wh ni dovolj, si lahko dokupite dodatno baterijo in vam baterije ne bo nikoli zmanjkalo. Tehta 2,7 kg.

Bodite brez skrbi
GPS sledenje, zvočni alarm in pametna ključavnica bodo poskrbeli, da vas ne bo skrbelo, ko ga boste parkirali pred trgovino. Kolo zaklenete preko aplikacije na svojem telefonu. Prek iste aplikacije ga lahko tudi 'posodite' prijatelju ali pa mu s pomočjo GPS naprave sledite, če se je kdo z njim odpeljal brez dovoljenja.
Econic One električno kolo Smart Cross Country, black
Econic One električno kolo Smart Cross Country, black
2.599,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka