SUUNTO športna ura 9 Peak, Blue Titanium

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zasnovan za vrhunska doživetja, ki jih doživite v športu, za pustolovščine, ki ostanejo z vami za vedno. Suunto 9 Peak je najtanjša, najmanjša... Preberi cel opis
299,00 € -3 %
290,00 €
1-5 dni
-3 %299,00 €
z dostavo 293,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
293,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Koku.si ponudbi
Ponudba trgovine Koku.si za izdelek SUUNTO športna ura 9 Peak, Blue Titanium. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0181C801
Prijavi napako
Zasnovan za vrhunska doživetja, ki jih doživite v športu, za pustolovščine, ki ostanejo z vami za vedno. Suunto 9 Peak je najtanjša, najmanjša in najtrša ura, ki jo je Suunto kdaj izdelal. Suunto 9 Peak uporablja titan stopnje 5 za lažjo težo in vrhunsko udobje. Titan je trd, odporen na praske in hipoalergen, najboljša izbira za vašo kožo. Vrhunski videz in občutek - onstran merjenja. Najtanjša, najmanjša in najtrša ura, ki jo je Suunto kdaj izdelal, da doseže vrhunske izkušnje. Zasnovan tako, da se dobro počuti na vsaki roki. Življenjska doba baterije in celoten nabor funkcij Suunto 9 Baro, brez kompromisov. Od 25 ur z najboljšim GPS-om do 170 ur v načinu Tour. Najvišja kakovost materialov, safirno steklo in titan razreda 5 za majhno težo. Vrhunska kakovost, izdelana na Finskem, preizkušena v najtežjih pogojih.
SUUNTO športna ura 9 Peak, Blue Titanium
SUUNTO športna ura 9 Peak, Blue Titanium
290,00 €
v Koku.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka