Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L

Ne glede na to, ali je nameščen na tovornjaku, priklopniku ali pickupu, če ga uporabljate na gradbišču ali v garaži: ...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 22:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o HALOorodje.si ponudbi
Ponudba trgovine HALOorodje.si za izdelek Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01817FEC
Prijavi napako

Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L

Ne glede na to, ali je nameščen na tovornjaku, priklopniku ali pickupu, če ga uporabljate na gradbišču ali v garaži: ta škatla za orodje iz visokokakovostnega aluminija je univerzalna rešitev za varno shranjevanje orodij in drugih predmetov.Opremljena je z močnim in vremensko odpornim okvirjem, ki je bil izboljšan s 5-palčnim vzorcem in integrirano ključavnico, zato je varno in suho mesto za brezprašno shranjevanje vseh vrst predmetov, na primer kot orodje.Upoštevajte, da dodatki za pritrditev niso vključeni v dobavo, medtem ko so ključi za ključavnico vključeni v dobavo.Prostornina je 100 litrov.Skupne mere: 61,5x40x45 cmDebelina materiala: 0,5 cm
Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L
Alu zabojnik za transport in shranjevanje 100L
229,99 €
v HALOorodje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka