Cressi Morea Lady 3mm Black/Turquoise M

Cressi Morea Lady 3mm Black/Turquoise M

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Morea je 3 mm neoprenski enodelnik brez kapuce, športnih dolgih rokavov in hlač, idealen za lažje potapljanje SCUBA v toplih vo... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
149,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Cressi Morea Lady 3mm Black/Turquoise M. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0181514B
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Morea je 3 mm neoprenski enodelnik brez kapuce, športnih dolgih rokavov in hlač, idealen za lažje potapljanje SCUBA v toplih vodah, potapljanje z masko, plavanje, tropsko morje in za vse vodne športe. Sestavljeno z ravnim šivanjem z nitjo proti obrabi. Novi vzorec, hkrati skromen in eleganten, uporablja le barvne plošče v kombinaciji z biserno sivimi detajli iz super elastične tkanine. Velike neoprenske plošče optimizirajo njeno naravno elastičnost in se kombinirajo z novo elastično najlonsko oblogo. Za zmanjšanje puščanja vode je hrbtna zadrga YKK® opremljena z zavihkom Aquastop®. Zaključki gležnja in zapestja so zaključeni z uporabo manšet Overlok. Preoblikovan ovratnik Anatomic Shape®, ki dopolnjuje konture prsnega koša in vratu s super elastično podlogo Ultraspan®. Najlonska obloga, pomešana z Ultraspanom © na področjih sklepov. Ta tkanina združuje dobro vzdržljivost z visoko elastičnostjo in gladkostjo površine. Gladka zunanja regija prsnega koša iz neoprena. Izboljša hidrodinamiko, elastičnost in zagotavlja hitro sušenje, ko je obleka zunaj vode, izpostavljena vetru pri vodnih aktivnostih, kot so smučanje, jadranje ali deskanje. Hrbtna zadrga na zadrgo Velcro®. Anatomski vzorec 120o predvideva idealno obliko ovratnika glede na prsni koš in preprečuje zožitev na tem območju. Noge in rokavi so zaključeni s preprosto, ekonomično in zanesljivo manšeto Overlok.
Cressi Morea Lady 3mm Black/Turquoise M
Cressi Morea Lady 3mm Black/Turquoise M
145,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka