HYDRO FORCE gumenjak Caspian, 280cm

HYDRO FORCE gumenjak Caspian, 280cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hydro-Force ™ Caspian Pro je napihljiv športni čoln za 4 osebe, ki je kot nalašč za ribolov ali križarjenje po odprti vodi.

Ta čoln s certi...
Preberi cel opis
654,45 €
1-10 dni
Cena z dostavo
665,44 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek HYDRO FORCE gumenjak Caspian, 280cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta čolna
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0176D2A0
Prijavi napako
Hydro-Force ™ Caspian Pro je napihljiv športni čoln za 4 osebe, ki je kot nalašč za ribolov ali križarjenje po odprti vodi.

Ta čoln s certifikatom NMMA je izdelan iz materiala Tritech ™, odpornega na sončno svetlobo, z visoko gostoto, 3-slojno ojačanim materialom s poliestrsko mrežo, obloženo s trpežnimi PVC plastmi za lahko trdnost. Krmilni trak iz vezanega lesa z nosilcem za motor lahko sprejme motor z 10 KM za križarjenje z visoko hitrostjo (motor ni priložen).

Napihnjena tla so izdelana iz materiala s kapljicami, postopek vključuje deset tisoč finih vlaken, ki povezujejo dva kosa trajnega PVC-ja za vrhunsko trdnost in vzdržljivost. Tla so trdna in udobna kot tradicionalni čoln, hkrati pa lahka in zdržijo elemente. Zasnova s štirimi zračnimi komorami daje tej jadrnici odlično ravnovesje na vodi in preprečuje, da bi se en sam vbod hitro prevrnil.

Dno čolna tvori naravno kobilico, ki izboljša hitrost in višino čolna nad vodo. Za vleko in pritrditev je na sprednji strani čolna pritrjen jekleni vlečni obroč. Varnostne vrvi omogočajo manevriranje čolna, ko je zunaj njega, ali vrnitev iz vode na krov.

Popoln športni čoln s štirimi osebami s ploščami iz vezanega lesa za sedenje
Izdelano s Tritech ™ - 3-slojno ojačanim materialom za trdnost in vzdržljivost, hkrati pa lahko prilagodljivost
Dno čolna je izdelano s konstrukcijo s padajočimi šivi, tako da ostaja trdno in togo, vendar lahko
Vključuje dve aluminijasti vesli, ročno črpalko Air Hammer ™, vlečno vrv, manometer, torbo za popravilo in komplet za popravilo
HYDRO FORCE gumenjak Caspian, 280cm
HYDRO FORCE gumenjak Caspian, 280cm
654,45 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka