XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB, Glacier Blue

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Predstavljamo vam dolgo pričakovani Redmi Note 10 Pro. Naziv Pro si je zaslužil z zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 732 in kamero, ki omogoča fotografiranje v ne... Preberi cel opis
359,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB, Glacier Blue. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01764AFC
Prijavi napako
Predstavljamo vam dolgo pričakovani Redmi Note 10 Pro. Naziv Pro si je zaslužil z zmogljivim procesorjem Qualcomm Snapdragon 732 in kamero, ki omogoča fotografiranje v neverjetni ločljivosti 108MP. Telefon ima vgrajenih 128GB notranjega spominate in RAM velikosti 8GB.
Zaslon velikosti 6.67 palcev s hitrostjo osveževanja 120Hz oziroma 120 sličic na sekundo skriva v sebi baterijo kapacitete 5020mAh, ki vam omogoča hitro polnjenje. Redmi note 10 Pro je kljub povečani kapaciteti baterije zmanjšal debelino svojega calls vanj skril Adreno 618. Z navedenimi specifikacijami in dodanim elegantnim videzom boste brez težav brskali po internetu, kot tudi uporabljali zahtevne aplikacije in igrali igrice brez prekinitev.
Prelepe in dynamične barve bo sedaj zagotovil AMOLED DotDisplay zaslon z odlično resolucijo 2400x1080 slikovnih pik. Pokrit je z Corning Gorilla Glass 5, ki vam bo zagotovil še večjo zaščito pred padci in praskami kot njegov predhodnik.
Na sprednjem delu phone sedaj najdete 4 kamere, kraljica med njimi je tista, ki fotografira v resoluciji 108MP. Kamero s to resolucijo lahko najdete tudi na telefonih drugih proizvajalcev, vendar boste morali zanje odšteti tudi do 1000€ in več. Z vgrajenim 2MP globinskim senzorjem bodo vaše slike vsekakor izstopale o povprečja, kar bo ustvarilo kanček ljubosumja na družabnih omrežjih. Selfi fotografije bo po novem opravljala 16MP kamera zaslonke 2.45, ki podpira nočni način samoportreta.
Na telefonu sta sedaj z dvema zvočnikoma, ki bosta popestrila vaše večere. Che pa želite svojo glasbeno zbirko obdržati zase, pa to lahko še see crooked z 3.5mm avdio jackom.
Za odpiranje telefona si lahko poslužite med drugim tudi funkcijo prepoznavanja prstnega odtisa na desni strani elegantnega ohišja ali z uporabo funkcije prepoznavanja obraza. Novi Redmi Note 10 deluje na vmesniku MIUI 12, ki deluje na operacijskem sistemu Android 11.
Poleg navedenega je Redmi Note 10 Pro opremljen z možnostjo IR, kivam bo omogočil, from telefon uporabljate kot daljinec za vaše domače pametne naprave. Telefon pride z notranjim polnilnikom velikosti 128GB, ki ga lahko povečate do 512GB z uporabo micro SD, micro SDHC in micro SDXC kartic.
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB, Glacier Blue
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB, Glacier Blue
359,00 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka