Garmont Dragontail LT GTX Anthracit/Light Grey 8,5

Garmont Dragontail LT GTX Anthracit/Light Grey 8,5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ti nizko prilegajoči se čevlji so idealni za prilet s tehnično skalo in mešanim terenom, tudi če imajo večje obremenitve. Membr... Preberi cel opis
153,00 € -3 %
148,00 €
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Barva
Material
Višina obutve
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0175A019
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ti nizko prilegajoči se čevlji so idealni za prilet s tehnično skalo in mešanim terenom, tudi če imajo večje obremenitve. Membrana GORE-TEX® Extended Comfort zagotavlja nepremočljivo zaščito. Podplat Vibram® zagotavlja tehnične lastnosti na neravnih terenih. Zgornji del: 1,8 mm usnjeno usnje Podloga: GORE-TEX® podaljšano udobje Noga: EKO-PU Podplat: Vibram® Q811 Fit: Alpine Tech Zgornji del usnjenega usnja 1,8 mm z podaljšano gumijasto škatlo za prste in zadnjo zadrgo iz gume za peto za zaščito zgornjega dela. Heel Lock za pritrditev pete v petnem žepu in preprečevanje drsenja pete in mehurjev. Zapiralo od čipke do prstov za boljše plezanje in prilagojeno prileganje. GORE-TEX® Extended Comfort za optimizirano klimatsko udobje v toplejših razmerah in med višjimi aktivnostmi. Vložek FrameFLex Lite zagotavlja stabilnost za robljenje in vleko tovora na grobih poteh in spustih. Podplat Vibram® Q811 s polovično blokirano površino udarca pete za boljšo vzdržljivost in polovično pregrado srednjega dela prednjega dela stopala za izboljšanje plezanja. TEHNOLOGIJE: HELOK Tehnologija Heel Lock trdno drži nogo, da fiksira peto, da se izogne žuljem in vam omogoča, da razmišljate samo o uživanju v pokrajini in sprehodu, ne da bi vas skrbelo zaradi dolgočasnih bolečin v nogah. VIBRAM Preizkušeno na najvišjih svetovnih vrhovih Ohranja zmogljivost pri izredno nizkih temperaturah Trdnejša zmes za največjo podporo in vzdržljivost GORE-TEX® podaljšano udobje Za uporabo v zmernih in toplejših razmerah ali med uroki z večjo aktivnostjo, kjer sta pomembni vodotesnost in zračnost. Ta obutev ne bo spustila vode v čevelj, bo pa pustila, da se pare znoja zlahka uhajajo. Tako dobite izjemno sproščanje toplote in udobje, tudi če se premikate med notranjimi in zunanjimi prostori pri toplih temperaturah.
Garmont Dragontail LT GTX Anthracit/Light Grey 8,5
Garmont Dragontail LT GTX Anthracit/Light Grey 8,5
148,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka