REVIT tekstilne motoristične hlače Sand 4 H2O

REVIT tekstilne motoristične hlače Sand 4 H2O

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hlače Sand 4 H2O so tako vsestranske kot njihovi kolegi iz jakne; kot nalašč za večsezonske turneje in jahanje. Zunanja lupina je zelo odporna proti obrabi, a lahk... Preberi cel opis
215,00 € -2 %
211,00 €
-2 %215,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek REVIT tekstilne motoristične hlače Sand 4 H2O. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0170CA2D
Prijavi napako
Hlače Sand 4 H2O so tako vsestranske kot njihovi kolegi iz jakne; kot nalašč za večsezonske turneje in jahanje. Zunanja lupina je zelo odporna proti obrabi, a lahka. Opremljen je tudi z nastavljivimi po višini žepi za kolena SEEFLEX ™ CE na ravni 2 in CEES nivo 1 SEESMART ™ na notranji strani zunanje lupine. Na voljo je snemljiva, zračna, vodoodporna podloga hydratex®, ki bo voznikom zagotovila udobje in suhost v mokrih razmerah, ter prijetna, odstranljiva termo podloga. Z odstranjenimi oblogami lahko zrak teče neposredno na noge, tako da odprete zadrge VCS, ki se nahajajo poleg nepremočljivih žepov. Prilagoditveni jermeni na bokih zagotavljajo popolno prileganje z nameščenimi oblogami ali brez njih. Poleg tega nastavitveni trakovi in jezički na teletih in gležnjih poskrbijo, da je prilagoditev primerna za uporabo hlač s katero koli vrsto motornega čevlja. Plošča za oprijem na sedežu preprečuje drsenje kolesarja.

Fit:

Tour fit

Nastavljivost:

Trakovi za nastavitev
Zavihek za prilagoditev

Prezračevanje :

Prezračevalne zadrge

Zadrge VCS se nahajajo na strateških položajih, kjer ponujajo odličen pretok zraka za hlajenje telesa. Pretok zraka je mogoče regulirati z odpiranjem ali zapiranjem zadrge.

Lastnosti:

Plošča za oprijem na sedežu

Plošča za oprijem na sedežu zagotavlja, da imate nadzor v vseh vremenskih razmerah in ne bo nikdar zdrsnil na vašem sedežu. Ključna lastnost vsakega voznika je, da bo milijon potnikov cenil tudi to dodatno raven zmogljivosti.

Kratka in dolga zadrga

Zahvaljujoč kratki in dolgi zadrgi na zadrgo so te hlače združljive s katerim koli jopičem v REV'IT! črta.

Zapiranje gumba B-lock

Tele zadrge

Raztegniti

Žepi:

Razrezani žepi
Vodoodporen žep za shranjevanje

Specifikacije:

Tema: Pomlad poletje
REVIT tekstilne motoristične hlače Sand 4 H2O
REVIT tekstilne motoristične hlače Sand 4 H2O
211,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka