Gel za razkuževanje rok z min. 60% alkohola 500ml

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Značilnosti:– deluje antibakterijsko– brez uporabe vode– oblika gela, ne teče– dodan ekstrakt limonske trave– odstrani do 99,99% bakterij in virusov– vsebuje min. 60% alk... Preberi cel opis
14,07 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek Gel za razkuževanje rok z min. 60% alkohola 500ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D3E68
Prijavi napako
Značilnosti:– deluje antibakterijsko– brez uporabe vode– oblika gela, ne teče– dodan ekstrakt limonske trave– odstrani do 99,99% bakterij in virusov– vsebuje min. 60% alkohola Izdelek je pripravljen za uporabo Rok Značilnosti:- deluje antibakterijsko- brez uporabe vode- oblika gela, ne teče- dodan ekstrakt limonske trave- odstrani do 99,99% bakterij in virusov- vsebuje min. 60% alkoholaIzdelek je pripravljen za uporaboRok uporabnosti 2 leti.Ne uporabljajte na otrocih, mlajših od 3 let.Samo za zunanjo uporabo.Ne izpirajte z vodo.Navodila za uporabo:Na roke nanesite majhno količino gela in vtrite v roke, dokler se izdelek popolnoma ne vpije. Ne izpirajte.Sestavine:Alkohol, Denat,. Aqua, Gliceryn, Acrylates/C10, Alkl , Acrylate, Crosspolymer, Aminomethyl, Propalnol, Perfum,, PEG -40, Hydrogeneted, Castrol Oil, Limonette, Citral.
Gel za razkuževanje rok z min. 60% alkohola 500ml
Gel za razkuževanje rok z min. 60% alkohola 500ml
14,07 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka