Kaljeno zaščitno steklo 9H za LG K10 2017/LG X400

Kaljeno zaščitno steklo 9H za LG K10 2017/LG X400

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tanko in robustno kaljeno zaščitno steklo za zaščito ekrana vašega telefona. Kaljeno steklo 9H z oleofobnim premazom, zasnovano za najnovejše pametne telefone ščiti zaslo... Preberi cel opis
7,65 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o megamiska.eu ponudbi
Ponudba trgovine megamiska.eu za izdelek Kaljeno zaščitno steklo 9H za LG K10 2017/LG X400. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Za znamko
LG
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016D374B
Prijavi napako
Tanko in robustno kaljeno zaščitno steklo za zaščito ekrana vašega telefona. Kaljeno steklo 9H z oleofobnim premazom, zasnovano za najnovejše pametne telefone ščiti zaslon telefona pred praskami in poškodbami ter pred prstnimi odtisi.Steklo je tanko in robustno ter ima debelino manj kot 0,3 mm in je skoraj neopazno. Steklo se odlično prilega zaslonu in ne pušča zračnih mehurčkov. Ne lepilna formula po odstranitvi zaščitnega stekla ne pušča sledi. Kaljeno steklo je veliko bolj odporno proti praskam, kot je plastična folija.Zaobljeni robovi stekla zagotavljajo varnost.Indeks trdote: 9HDebelina: 0,3 mmKomplet vsebuje:- zaščitno steklo- krpo za odstranitev prahu in razmaščevanje zaslona,- čistilno krpo za odstranjevanje zračnih mehurčkov.Slika izdelka je namenjena zgolj predstavitvi funkcij izdelka in ne predstavlja dejanskega izdelka za ta model telefona (izrezi za funkcijske tipke). Ob naročilu bo poslan izdelek za vaš model telefona.Niste našli zaščitnega stekla za svoj model telefona? Kontaktirajte nas preko emaila [email protected] ali telefona in za vas bomo poiskali zaščitno steklo za vaš model telefona.Na vse mobilne dodatke ob plačilu preko PayPal-a ali po predračunu nudimo BREZPLAČNO POŠTNINO! V primeru plačila po povzetju poštnina znaša samo 1,99€.
Kaljeno zaščitno steklo 9H za LG K10 2017/LG X400
Kaljeno zaščitno steklo 9H za LG K10 2017/LG X400
7,65 €
v megamiska.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka