ART OF LIFTING 850 SUPREME EYE LIFTING DAY/NIGHT

ART OF LIFTING 850 SUPREME EYE LIFTING DAY/NIGHT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opis izdelka:

Edinstveni kompleks PCL-Lift-Up poleg intenzivnega pomlajevalnega delovanja močno spodbuja kožo k naravni regeneraciji in utrjevanju.

Aktivne ...
Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 12. 09. 2023 ob 10:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Doktor Kosi ponudbi
Ponudba trgovine Doktor Kosi za izdelek ART OF LIFTING 850 SUPREME EYE LIFTING DAY/NIGHT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX016C773B
Prijavi napako
Opis izdelka:

Edinstveni kompleks PCL-Lift-Up poleg intenzivnega pomlajevalnega delovanja močno spodbuja kožo k naravni regeneraciji in utrjevanju.

Aktivne učinkovine:

Polikaprolakton, polnilo z znanstveno in klinično dokazanim dolgotrajnim učinkom proti staranju, jasno obnovi izgubljeni volumen in hkrati stimulira kožo k intenzivni proizvodnji kolagena, kar vodi k zmanjšanju tako imenovanega učinka "povešene veke". Kožo gladi, medtem ko so linije in gube okoli oči manj vidne. Hkrati kompleks aktivira zorenje adipocitov (maščobnih celic), kar spodbudi proces naravne sinteze podkožnega maščobnega tkiva, kar povzroči lipofiliranje gub. Parametre kože še izboljšajo snežne alge, ki spodbujajo ključne celične mladinske procese, učinkovito obnavljajo zaščitne sisteme tkiva in vznemirljive fibroblaste za sintezo podpornih vlaken kože. Dvižni učinek kreme okrepi hialuronska kislina, ki na koži tvori hidroaktiven premaz, gladi gube s sekundarno rehidracijo zgornjih slojev. Spodbujajoča masaža, narejena s posebnim aplikatorjem s hladilno keramično masažno konico, poveča celično mikrocirkulacijo, kar spodbuja zmanjšanje sence pod očmi in zagotavlja takojšen učinek "spočita oči".

Vsebina: 9 ml

Učinki:


Pomlajevanje kože okoli oči - 79% vprašanih *

Izboljšano zamreženje kože za 19% pri 71% vprašanih **

Glajenje gub okoli oči - 83% vprašanih **

Polnjenje gub

Vidno dvigovanje kože okoli oči

Osvetlitev kože okoli oči

Zmanjšanje senčil


* anketne raziskave v raziskovalnem laboratoriju in vivo Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris ** meritve kožnih parametrov v Laboratoriju za raziskovanje aplikacij in Laboratoriju za analizo slik Centra za znanost in raziskave dr. Irene Eris po 4 tednih uporabe

Uporaba:

Predlagamo, da kremo nanesete vsako jutro in zvečer (približno pol ure pred spanjem) pod očmi in na veke. Pritisnite prožno membrano na embalaži in dozirajte majhno količino pripravka. Nato naredite tri krožne gibe okoli oči (od območja spodnjega kota, zunanji gibi). Pazite, da krema ne pride v veznico in na zrklo.
ART OF LIFTING 850 SUPREME EYE LIFTING DAY/NIGHT
ART OF LIFTING 850 SUPREME EYE LIFTING DAY/NIGHT
44,20 €
v Doktor Kosi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka