PHILIPS brezžični zvočnik TAW6505

PHILIPS brezžični zvočnik TAW6505

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Philips TAW6505 prenosni zvočnik deluje z močjo 80W in v vsakem prostoru ustvari mogočen zvok. Združljiv je z Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast in Apple AirPlay 2, ki o... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek PHILIPS brezžični zvočnik TAW6505. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Skupna moč zvočnikov (v W) Ta podatek Vam pove kolika je maksimalna moč zvočnikov. Drugače povedano: večja kot je moč zvočnikov, bolj boste lahko jezili sosede.
80 W
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015B425E
Prijavi napako
Philips TAW6505 prenosni zvočnik deluje z močjo 80W in v vsakem prostoru ustvari mogočen zvok. Združljiv je z Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast in Apple AirPlay 2, ki omogočajo poslušanje najljubše glasbe. Philips TAW6505 zvočnik ima vgrajeno LED osvetlitev in je združljiv s televizorjem Philips Ambilight.

DTS Play-Fi. Kakovosten večprostorski zvok.

Ta brezžični zvočnik je združljiv z DTS Play-Fi, zato ga lahko enostavno sinhronizirate z drugimi Play-Fi zvočniki, ki podpirajo zvočno reprodukcijo v več prostorih. Če vaš Soundbar podpira funkcijo Play-Fi Surround, ga lahko uporabite kot enega od zvočnikov v sistemu prostorskega zvoka, ki ste ga ustvarili za svoj filmski večer.

Bogat zvok v vsakem prostoru. Popolna sinhronizacija zvoka v več prostorih.

Dva nizkotonca, dve pasivni membrani in dva visokotonca zagotavljajo bogat zvok z močnimi nizkimi toni in jasnimi visokimi toni. Povezava Wi-Fi zagotavlja najvišjo možno kakovost prenašanja zvoka ter odlično sinhronizacijio med zvočniki, nameščenimi v različnih prostorih.

Poudari glasnost vašega pametnega zvočnika

Napravi s podporo Alexa ali kateri koli napravi s Pomočnikom Google naročite, naj predvaja glasbo direktno prek zvočnika. Povišajte glasnost v času zabave in jo znižajte ponoči. Zagotovite si dostop do novic in še mnogo več. Vse to lahko sedaj naredite prostoročno.

Spotify Connect. Tidal. Deezer. Na voljo imate vse.

Ne glede na to, ali pretakate vsebine direktno prek Spotify-ja ali dostopate do albumov visoke ločljivosti prek storitve Tidal, ta zvočnik zna s pomočjo aplikacije Play-Fi predvajati vse. Od glasbenih seznamov za zabavo v salonu do podcastov v pisarni, vaše najljubše vsebine bodo predvajane z bogatejšim, globljim in razločljivejšim zvokom.

Nanj lahko priključite vse naprave

Združljivost z Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast in Apple AirPlay 2 omogoča pretakanje najljubše glasbe in podcastov, na kakršen koli način želite. Če uporabljate naprave iOS, lahko za glasovno upravljanje zvočnika uporabite Siri.

Vgrajena LED-osvetlitev. Združljiv s televizorjem Philips Ambilight.

Ta zvočnik ne predvaja le glasbe. Podpira tudi Ambilight. Na zvočniku pritisnite tipko Ambilight in povezali ga boste s televizorjem. Med gledanjem filma, igranjem iger ali poslušanjem glasbe uživajte v objemu ambientalne svetlobe.
PHILIPS brezžični zvočnik TAW6505
PHILIPS brezžični zvočnik TAW6505
389,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka