BRAUN urejevalnik MGK 5 MB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Moški komplet za urejanje brade 6 v 1, vključno s kratkim in dolgim nastavkom, strižnikom las in natančnim prirezovalnikom

Design Edition: kom...
Preberi cel opis
97,99 € -49 %
49,99 €
-49 %97,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek BRAUN urejevalnik MGK 5 MB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatni nastavki v kompletu
da
Max. dolžina las (v mm)
21 mm
Min. dožina las (v mm)
0.5 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01568F7A
Prijavi napako
Moški komplet za urejanje brade 6 v 1, vključno s kratkim in dolgim nastavkom, strižnikom las in natančnim prirezovalnikom

Design Edition: komplet za urejanje dlak za moške z ekskluzivnim potovalnim etuijem ob Braunovi 100-letnici

Rezila, ki ohranijo svojo ostrino celotno življenjsko dobo aparata: nemški dizajn, zasnovan, da traja. Urejevalnik brade ima 5-letno garancijo.

2 fiksna nastavka, 2 drsna nastavka: natančno doseganje dolžin brade med 0,5 mm in 21 mm

Li-ion baterija za do 100 minut prirezovanja. 5-minutno hitro polnjenje za eno prirezovanje.

Enakomerna brada: motor AutoSensing, s katerim je opremljen ta urejevalnik brade, se natančno prilagodi gostoti vaše brade.

V počastitev 100-letnice znamke Braun smo ustvarili posebne serije nekaterih naših vodilnih izdelkov, vključno z enim izmed naših najbolj vsestranskih urejevalnikov brade in strižnikov las za moške: MGK5. Ta komplet urejevalnika brade in strižnika las za moške pooseblja Braunovo filozofijo: dober dizajn je najpomembnejši. Braun MGK5 je vsestranski aparat, namenjen prirezovanju, oblikovanju kontur in urejanju brade s 13 nastavitvami dolžine, pa tudi za striženje las in gladko britje z mini brivnikom z mrežico. Preprost. Uporaben. Zasnovan, da traja.

Stoletje dobrega dizajna

Dober dizajn je že 100 let v središču filozofije, na kateri temeljijo vsi izdelki Braun. MGK5 Design Edition je čisti odsev Braunovega bistva: preprost, uporaben in zasnovan, da traja.

Kakovost z namenom

MGK5 Design Edition je na voljo s 5-letno garancijo: kot znak priznanja našega brezkompromisnega standarda kakovosti.

Dober dizajn je preprost

Braunovi izdelki so zasnovani za enostavno uporabo. Motor AutoSensing s pritiskom na tipko natančno prilagodi moč prirezovalnika gostoti vaše brade in tako olajša prirezovanje tudi najgostejših dlak.

Dober dizajn je uporaben

Verjamemo, da je dober dizajn uporaben. Vsak izmed nastavkov tega urejevalnika brade ima specifično, namensko vgrajeno funkcijo, od natančnega oblikovanja do gladkega britja.

Dober dizajn je zasnovan, da traja

Vsak dizajn podpremo s prvovrstnimi materiali in visokokakovostno izdelavo. MGK5 Design Edition ima vgrajena rezila profesionalne kakovosti, ki zagotavljajo ostrino celotno življenjsko dobo aparata.

Prirezovanje brade, oblikovanje kontur in natančno prirezovanje

Prirežite brado na želeno dolžino z brezhibno natančnostjo. Ustvarite natančne linije in robove na vratu in licih ter z lahkoto podrobno oblikujte obrazne dlake.

Natančno striženje las

Ostrizite lase na natančno želeno dolžino, od 0,5 mm do 21 mm, z dvonamenskimi nastavljivimi nastavki.

100-odstotna vodoodpornost

Urejevalnik brade MGK5 Design Edition preprosto očistite pod tekočo vodo. Enako učinkovit je tako pri mokri kot pri suhi uporabi.

Litij-ionska baterija z dolgo življenjsko dobo

Naša najnaprednejša litij-ionska baterija. 100 minut delovanja s povsem napolnjeno baterijo, hitro polnjenje za eno prirezovanje v samo 5 minutah.
BRAUN urejevalnik MGK 5 MB
BRAUN urejevalnik MGK 5 MB
49,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka