Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic - 0,75 L

Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic - 0,75 L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic na oljni osnovi namenjen za predhodno pripravljene lesene površine. Lahko se uporablja kot samostojni premaz ali kot podlaga za... Preberi cel opis
3,86 € -3 %
3,75 €
2-7 dni
-3 %3,86 €
z dostavo 8,25 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
8,25 €
Dobavljivost

Artikel ni na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic - 0,75 L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01564BE6
Prijavi napako
Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic na oljni osnovi namenjen za predhodno pripravljene lesene površine. Lahko se uporablja kot samostojni premaz ali kot podlaga za nadaljne premaze za les.LastnostiDelovna temperatura: Od +5 °C do +25 °C. Ne sme se delati v primeru neposrednega sonca, dežja in močnega vetra,Barva: bela,Vonj: po topilu,Poraba: 95 - 125 ml/m2 za enoslojni nanos odvisno od vrste lesa,Pakiranje: 0,75 L,Rok uporabe: 36 mesecev.UporabaPodlaga mora biti razmaščena, očiščena in suha. Neravnine na podlagi izpolnite s kitom in jih blago izbrusite pred nanašanjem primerja.Pred uporabo je treba najprej dobro premešati maso in jo potem razredčiti z oljnim razredčilom maksimalno do 5 %,Osnovni premaz za les nanašate v dveh premazih,Sušenje med premazi mora biti 12-24 ur,Nanaša se s čopičem, z valjčkom ali pištolo,Takoj po uporabi je treba orodje detajlno oprati z nitro razredčilom.Tehnična dokumentacijaVarnostni listTehnični list
Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic - 0,75 L
Osnovni premaz za les BK-WoodPrime Classic - 0,75 L
3,75 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka