KNJIGA - ŽENSKE SO NORE, MOŠKI SO NEUMNI

KNJIGA - ŽENSKE SO NORE, MOŠKI SO NEUMNI

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Preprosta resnica o zapletenih razmerjih.Kaj je bilo prej, norost ali neumnost?To je vprašanje za milijon dolarjev, na katerega bi vsi radi odgovor. So ženske nore, ker s... Preberi cel opis
19,90 € -75 %
5,00 €
1-7 dni
-75 %19,90 €
z dostavo 8,90 €
Cena z dostavo
8,90 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o primus.si ponudbi
Ponudba trgovine primus.si za izdelek KNJIGA - ŽENSKE SO NORE, MOŠKI SO NEUMNI. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00222A13
Prijavi napako
Preprosta resnica o zapletenih razmerjih.Kaj je bilo prej, norost ali neumnost?To je vprašanje za milijon dolarjev, na katerega bi vsi radi odgovor. So ženske nore, ker so moški neumni? Ali so moški neumni, ker so ženske nore? Naš odgovor na to vprašanje nas predvidljivo in jasno razdeli po spolu, saj je, priznajmo, od odgovora veliko odvisno. Ženske trdijo, da so jih v norost skozi celotno življenje počasi in sistematično rinili neumni moški, moški pa trdijo, da je nemogoče, da bi se katerikoli moški obnašal pametno ob ženski, ki je čisto zmešana. Če bi lahko dokazali, kaj je bilo prej, bi ena stran za vse večne čase dobila pravico do kazanja s prstom.Duhovit vodič Ženske so nore, moški so neumni razkriva, kako lahko vsako zvezo naredimo pametnejšo, prisebnejšo in bolj srečno.Moški svojo brezmejno in globoko neumnost do žensk izkazujejo že vse od tedaj, ko je prvi zatreskani jamski mož poskušal očarati svojo izbranko tako, da jo je porinil v blato. In ženske so, ko govorimo o moških – ne glede na to, kako inteligentne so –, popolnoma nore.Na osnovi tega preprostega a revolucionarnega vpogleda sta si pisca komedij in par tudi v resničnem življenju, Howard J. Morris in Jenny Lee, skupaj izmislila vodnik po odnosih, ki je osvežujoče odkrit, strašansko zabaven in presenetljivo praktičen.Na primeru njune lastne nore/neumne romance in sil, ki delujejo v takšnemu razmerju, sta se namenila pojasniti, zakaj ženske postavljajo vprašanja, na katera nikakor nočejo slišati odgovorov – in zakaj moški vztrajno odgovarjajo nanje. O čem v resnici razmišljajo – ali, še bolj ključno, ne razmišljajo – moški? Zakaj ženske na vse, še tako vsakdanje dogodke gledajo skozi prizmo čustev? Zakaj so moški obupni v romantiki? In zakaj se vsak pogovor z žensko na koncu vrti okrog tega, ali je debela ali ne?Z uporabo domiselnosti, težko prislužene modrosti in zelo zabavnega on pravi/ona pravi formata avtorja raziskujeta presenetljiv red v njegovi neumnosti in tehtne razloge za njeno norost, hkrati pa ponujata prave rešitve za večne težave v odnosih. S tem, ko knjiga Ženske so nore, moški so neumni moške uči, kako in zakaj se obnašajo neumno v bližini žensk, in ženskam prikazuje, kako je treba za vsesplošno dobro “nadzorovati norost”, parom pomaga doseči točko, kjer dajanje ne pomeni predaje, kjer potrebe niso nadležne in kjer spola lahko razbijeta škodljive vzorce in najdeta pot do ljubečega skupnega življenja, do konca svojih dni.Women are crazy, men are stupid, prevod Ana Šorc Vezava: mehka, 14x22cm. Število strani: 223.
KNJIGA - ŽENSKE SO NORE, MOŠKI SO NEUMNI
KNJIGA - ŽENSKE SO NORE, MOŠKI SO NEUMNI
5,00 €
v primus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka