Fontana Forni krušna pica peč, Mangiafuoco Inox

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Krušna pica peč je bila že od začetka zasnovana za peko popolne napolitanske pice na drva. 3 cm talni šamot se pri tej pečici segreje na 400°C v le pol ... Preberi cel opis
2.537,90 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kralj Žara ponudbi
Ponudba trgovine Kralj Žara za izdelek Fontana Forni krušna pica peč, Mangiafuoco Inox. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta peči
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX015575ED
Prijavi napako
Krušna pica peč je bila že od začetka zasnovana za peko popolne napolitanske pice na drva. 3 cm talni šamot se pri tej pečici segreje na 400°C v le pol ure, kar omogoča, da na debelem šamotnem kamnu ustvarite dovršeno italijansko pico. Pečica, ki porabi 5x manj lesa kot tradicionalna keramična pečica za pico, ni le učinkovita, temveč tudi kompaktna in prenosna, zato je idealna izbira za tiste, ki želijo popolno peko pic na prostem.

Pečica s 80 x 60 cm (Š x G) kuhalno komoro. Dodatna 5 mm ojačitev na kurišču, nastavljiv dimni izhod (loputa), varna na dotik. Opremljena s praktičnim vozičkom iz nerjavečega jekla s prednjo polico, kolesi, kavljem za obešanje orodij, … Kurišče je izdelano iz visoko kakovostnega šamota, certificiranega za prehrano.

Niste omejeni samo na pripravo pice, pečica se odlikuje tudi pri pripravi mesa, zelenjave, kruha in sladic. In ker je to Fontana peč ste lahko prepričani da je zasnovana in izdelana za vrhunsko učinkovitost in dolgoletno vzdržljivost.

Močna in vzdržljiva
Konstrukcija notranje kupole iz upognjenega jekla skrbi za kar največjo stabilnost in vzdržljivost. Kupola je oblikovana in močnega 441 nerjavečega jekla. Hkrati pa je na delu kurišča dodatno ojačana s 5 mm jekleno ploščo, kar naredi to pečico praktično neuničljivo. Zunanjost nerjaveče barvne različice je izdelana iz 2,5 mm nerjavečega jekla (oznaka jekla 304), pri ostalih barvnih različicah pa so površine prašno barvane, še pred barvanjem pa so elektro galvanizirane za dolgotrajno odpornost proti koroziji.

Inovativen dizajn
Edinstvena kuhalna komora, ki je kupolasta od zadaj naprej in od strani na stran, odpravlja vroče točke in zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote. Izvedba izpuha omogoča izstop dima tudi, ko so vrata zaprta. To poskrbi za maksimalno zadrževanje toplote in za dosledno temperaturo peke.

Ročno izdelana s tradicijo in izkušnjami
100% zasnovana in izdelana v Italiji s strani kvalificiranih obrtnikov z uporabo najkakovostnejših materialov. Fontana Forni je bilo prvo podjetje, ki je proizvajalo kovinske peči na drva - že leta 1978. Konkurenti so se šele v zadnjem desetletju začeli ukvarjati s proizvodnjo podobnih peči.

Natančen nadzor temperature
Variabilen izpuh dima ima tudi vgrajeno loputo, s katero uravnavate pretok zraka, kar vam daje neverjetno fleksibilnost pri upravljanju s temperaturo v pečici. Vrata pečice so zasnovana in izdelana tako, da dosežejo popolno ravnovesje med največjim zadrževanjem toplote in optimalnim temperaturnim upravljanjem v notranjosti. Tako dobimo najvišjo temperaturno mejo 900 ° F / 482,2°C, kar je največ na trgu.

Maksimalna izolacija
Kuhalno komoro obdaja kar 12 centimetrov izolacije (zadaj, ob straneh, zgoraj, spodaj), kar neverjetno poveča zadrževanje toplote in učinkovitost kuhanja. Pečica je tako dobro izolirana, da je zunanjost varna za dotik. Pečica je izolirana z mineralno volno, kar je najboljši in najbolj zdravstveno varen material (veliko konkurence uporablja stekleno volno, ki ko se segreje izloča formaldehid).

Neprimerljiva zmogljivost
Tehnično predizajnirana in izdelana za maksimalno sevanje, zadrževanje toplote ter učinkovitost. Na voljo so namizne in samostoječe različice te peči.

Superiorna konstrukcija in uporabljeni materiali
Pečica je izdelana iz 2,5 mm nerjavečega jekla (notranjost iz 441, zunanjost iz 304 nerjavečega jekla – pri nerjaveči različici), z 12 cm izolacijo, proti korozijskim prašnim barvanjem zunanjosti. Pri sestavljanju se uporabi trda varjena konstrukcij z močnimi vari, kar daje trajnejši izdelek, ki vzdrži uporabo pri visokih temperaturah.

Mnoge blagovne znamke uporabljajo lažje, cenejše materiala, jeklo nižjega razreda in izolacijo iz steklene volne, kar vpliva na zadrževanje toplote in trajnost. Nekateri proizvajalci znižujejo stroške tudi z uporabo točkovnega varjenja, kjer posledično dobimo manj trpežno peč.
V paketu prejmete:Peč
Notranji nosilec za drva
Dimna cev s pokrovom in loputo za regulacijo vleka •
Orodje za manipulacijo ognja
Fontana Forni krušna pica peč, Mangiafuoco Inox
Fontana Forni krušna pica peč, Mangiafuoco Inox
2.537,90 €
v Kralj Žara

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka