COBECO PHARMA seks tablete PenimaX, 60 tablet

COBECO PHARMA seks tablete PenimaX, 60 tablet

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Si želite nekaj novega pri spolnosti in bi radi ponudili sebi in vaši partnerici precej boljše užitke, kot kadar koli prej? Potem so kapsule Penimax kot nalašč za vas! Pe... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
38,69 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek COBECO PHARMA seks tablete PenimaX, 60 tablet. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta stimulatorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0084412C
Prijavi napako
Si želite nekaj novega pri spolnosti in bi radi ponudili sebi in vaši partnerici precej boljše užitke, kot kadar koli prej? Potem so kapsule Penimax kot nalašč za vas! Penimax so kapsule, ki poskrbijo za boljšo spolnost, namenjene pa so moškim. Več kot 90% žensk ni zadovoljnih s svojimi partnerji v postelji. Zakaj ne bi izstopali iz množice? Kako bi se počutili kot nadpovprečen moški za vašo damo? Sedaj je mogoče doseči izjemno dobre rezultate brez dragih operativnih posegov, erekcijskih pump ali mučnim raztezanjem penisa. Penimax je prehransko dopolnilo izdelano iz naravnih sestavin, ki izboljšajo erekcijo, povečajo libido in izboljšajo spolno moč. Prav tako pa mu lahko pripišemo, da prispeva pri reproduktivni funkciji, zaradi zelišča Saw Pallmeto. Penimax kapsule tudi spodbujajo spolno poželenje in spolno zmogljivost. Z uporabo izvrstnega izdelka Penimax ste lahko boljši moški za vašo izbranko! V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na nrezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik med 11 - 17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh. Sestavine: Siberian Ginseng, Muira Puama, Saw Palmetto, Tribulus Terrestris, Epimedium Sagittum and L Arginine. Vsebina 60 kapsul zadošča za 1 mesečno uporabo.Izdelek je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrsvu za Zdravje RS. Opozorila: V primeru, da imate probleme z zdravjem ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin.Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Shranjevati nedosegljivo otrokom!Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Priporoča se zdrav način življenja.
COBECO PHARMA seks tablete PenimaX, 60 tablet
COBECO PHARMA seks tablete PenimaX, 60 tablet
34,99 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka