Žirafa National Geographic Savannah Animals 100 cm

Žirafa National Geographic Savannah Animals 100 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Čudovit pliš iz nove linije National Geographic, na katerem je upodobljena žirafa.

Živali so zelo lahke in prijetne na dotik, enostavne za čiščenje in so odliče... Preberi cel opis

608,98 € -66 %
207,60 €
2-5 dni
-66 %608,98 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Žirafa National Geographic Savannah Animals 100 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Najnižja primerna starost (v letih)
0.08
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014F4323
Prijavi napako

Čudovit pliš iz nove linije National Geographic, na katerem je upodobljena žirafa.

Živali so zelo lahke in prijetne na dotik, enostavne za čiščenje in so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Velikost izdelka: 100 cm






Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic.

Žirafa National Geographic Savannah Animals 100 cm
Žirafa National Geographic Savannah Animals 100 cm
207,60 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka