Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Z neverjetnimi zmogljivostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši Lyngdor... Preberi cel opis

5.799,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Radio
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014BF5DD
Prijavi napako

Z neverjetnimi zmogljivostmi obdelave zvoka v kombinaciji z najmočnejšo in napredno tehnologijo v proizvodnji digitalnih ojačevalnikov je TDAI-3400 najmočnejši Lyngdorf Audio izdelek na trgu.

Preko spletnega vmesnika je možno izvajati vse nastavitve in dejanja iz menijskega sistema, ki omogoča prilagajanje nastavitev in zvoka, digitalni crossover pa omogoča 3 posamezne izhodne nastavitve. Z lastno programsko opremo za umerjanje prostora RoomPerfect - za odpravo negativnega vpliva prostora, ki ga poslušate, bo ta ojačevalnik zagotavljal popoln zvok brez potrebe po obsežni prilagoditvi prostora.

Številni vhodi in izhodi ponujajo številne možnosti za priključitev vseh vaših avdio in video virov ter nastavitve zvočnikov: 7 digitalnih vhodov, vključno z uravnoteženim AES / EBU, USB vhodi za povezovanje glasbe, shranjene na zunanjih virih, 2 analogna vhoda za preproste analogne glasbene vire in izbirni moduli.

Ojačevalnik sprejema vse medijske vsebine in vsebuje vgrajen predvajalnik z najvišjo kakovostjo predvajanja. Do celotne glasbene knjižnice lahko dostopate prek lokalnega omrežja ali prek USB-ja prek predvajalnika, ki podpira DLNA / UPnP. Medijski predvajalnik se lahko poveže tudi s storitvami za pretakanje, kot so Roon Ready, Spotify Connect in AirPlay ter internetni radio.

Aplikacija “Lyngdorf Remote”, s katero lahko nadzorujete ta model ojačevalnika, samodejno prikaže, ko je ojačevalnik povezan z vašim lokalnim omrežjem, in lahko iz svoje ročne naprave prilagodite vse osnovne funkcije, kot so izbira vhoda in glasnost. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos iz sistemov iOS in Android.

Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec
Lyngdorf TDAI-3400 - Integrirani Ojačevalec
5.799,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka