POLAR športna ura Vantage V2, črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S Polar Vantage V2 se boste spoznali do obisti. Vodoodporna športna ura z GPS-om združuje vse strokovno znanje kar ga premore Polar v enem paketu, vključno z merje... Preberi cel opis
399,99 € -13 %
349,99 €
2-10 dni
-13 %399,99 €
z dostavo 353,94 €
Cena z dostavo
353,94 €
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 2 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hervis ponudbi
Ponudba trgovine Hervis za izdelek POLAR športna ura Vantage V2, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.2
GPS sprejemnik
da
Izgled
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014BBA8A
Prijavi napako
S Polar Vantage V2 se boste spoznali do obisti. Vodoodporna športna ura z GPS-om združuje vse strokovno znanje kar ga premore Polar v enem paketu, vključno z merjenjem srčnega utripa na zapestju, testi zmogljivosti in funkcijami za spremljanje regeneracije.

Natančna izdelava, eleganten videz, pametna v notranjosti in lažja od drugih premium športnih ur. Polar Vantage V2 prinaša vse, kar potrebujete v enem samem lahkem in natančnem izdelku, ki mu ni para. Premium materiali, kot sta aluminij, iz katerega je v celoti narejeno ohišje, in silikon, ki smo ga uporabili za izdelavo udobnega zapestnega paščka, poskrbijo, da je ura pripravljena na vse izzive. Zaradi elegantnega in lahkega dizajna se Vantage V2 ponaša z izjemnim videzom ter zagotavlja odličen občutek vedno in povsod.

Načrtujte, vadite, analizirajte in ponovite. Vantage V2 signale iz vašega telesa spremeni v podatke in smernice tako, da lahko bolje načrtujete, pametneje trenirate in poskrbite za odlično regeneracijo. Polar Vantage V2 vam nedvoumno pokaže vaš napredek. Ura vključuje različna orodja, s katerimi lahko preizkusite svojo zmogljivost in pripravljenost. Niste prepričani, ali se preveč ženete ali pa bi se morali bolj potruditi? Ura Polar Vantage V2 vam pove, kdaj je telo regenerirano in pripravljeno na nove podvige.

Je več kot le športna ura, ko vadite z njo, dobite dostop do celotnega ekosistema Polar, kjer je vse povezano. Vsi vaši podatki o vadbi so na voljo v storitvi Polar Flow na eni platformi. Poleg tega lahko svoje vadbene podatke samodejno sinhronizirate z drugimi storitvami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.

Vantage V2 z barvnim zaslonom na dotik beleži vašo dnevno aktivnost 24/7, šteje kalorije ter korake in vam preko Sleep Plus programa daje povratne informacije o kakovosti spanja. Opravite Polarjev test telesne pripravljenosti, ki vas spodbudi, da postanete telesno aktivni, sporoča vam ali telesno aktivnost ohranjate ali pa povečujete. Funkcija Stanje okrevanja vam pomaga najti popolno ravnovesje med počitkom in vadbo ter oceni, koliko obremenitve lahko prenesete med vadbo. 
POLAR športna ura Vantage V2, črna
POLAR športna ura Vantage V2, črna
349,99 €
v Hervis

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka