SAMSUNG pametni telefon Galaxy Xcover Pro 4GB/64GB, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opremljen za vsako delovno okolje
Vzdržljiv telefon, izdelan za uporabo na prostem. Z dvema XCover Key tipkama lahko z enim pritiskom dostopate do aplikacij, ki jih po...
Preberi cel opis
457,89 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
461,88 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek SAMSUNG pametni telefon Galaxy Xcover Pro 4GB/64GB, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Brezžično polnjenje
da
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01465212
Prijavi napako
Opremljen za vsako delovno okolje
Vzdržljiv telefon, izdelan za uporabo na prostem. Z dvema XCover Key tipkama lahko z enim pritiskom dostopate do aplikacij, ki jih potrebujete. Dvojna LED lučka pomaga pri dejavnostih v mraku, medtem ko pomožna LED lučka utripa, ko prejmete sporočilo. S POGO podporo za polnjenje je preprosto ohranjati XCover Pro telefon vedno pripravljen na uporabo.
Zanesljivo trpežen
Izdelan za uporabo v vseh okoliščinah. Galaxy XCover Pro izpolnjuje standarda IP68 in MIL-STD 810G, zato je dovolj vzdržljiv, da prenese tudi najzahtevnejše razmere. Brezskrbno se lahko posvetite hoji v naravi ali športnim dejavnostim na prostem, saj je telefon zaščiten pred vdorom prahu in vode.
Ločljivost, ki izstopa
Privoščite si pristno sliko povsod, kamor vas pot zanese. Visokoločljiv 16-cm (6.3") zaslon na Galaxy XCover Pro telefonih zagotavlja optimalno sliko pri fotografiranju, uporabi zemljevidov in drugih vizualnih vsebin ob raziskovanju brezpotij ali med terenskim delom.
Večja občutljivost na dotik
Med uporabo telefona ohranite roke tople in suhe. Galaxy XCover Pro ima intuitiven zaslon, prek katerega lahko z napravo upravljate tudi v rokavicah, zato se lahko pozimi brez skrbi odpravite ven in uživate v zimskih radostih.
Kamere za uporabo na prostem
Dvojna kamera s 25 MP in 8 MP na Galaxy XCover Pro ter sprednja kamera s 13 MP posnameta čiste in jasne fotografije, ko ste na terenu. Sprotno ostrenje omogoča zameglitev ozadja, ko želite poudariti izbrani motiv pred krajinskim ozadjem, in osvetlitev temnejših prizorov z LED lučko.
Z večjo zalogo energije
Dovolj moči za še daljšo uporabo in največji užitek. Galaxy XCover Pro ima vgrajeno 4.050-mAh zamenljivo baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za delo in prenos vsebin brez prekinitev.
Samsung Knox ščiti vašo zasebnost na vseh ravneh
Že od samega začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh ščiti najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami.
Več o Samsung Galaxy Xcover Pro si lahko preberete na spletnem portalu Računalniške novice.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Xcover Pro 4GB/64GB, Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Xcover Pro 4GB/64GB, Black
457,89 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka