SREDSTVO ZA RAZKUŽEVANJE KOŽE SPITADERM 500 ml, ECOLAB

SREDSTVO ZA RAZKUŽEVANJE KOŽE SPITADERM 500 ml, ECOLAB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pripravljena raztopina za razkuževanje kože s pršilko. Omogoča zanesljivo razkuževanje kože v bolnišnicah, ambulantah in ostalih sorodnih ustanovah.Primerno za razkuževan... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

NaN

Cena je bila osvežena včeraj ob 16:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ecoshop ponudbi
Ponudba trgovine ecoshop za izdelek SREDSTVO ZA RAZKUŽEVANJE KOŽE SPITADERM 500 ml, ECOLAB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01461314
Prijavi napako
Pripravljena raztopina za razkuževanje kože s pršilko. Omogoča zanesljivo razkuževanje kože v bolnišnicah, ambulantah in ostalih sorodnih ustanovah.Primerno za razkuževanje kože pred operacijami, injekcijami, infuzijami, punkcijami, jemljanjem krvi, cepljenjem ali menjavo povojev.Mikroorganizme uniči v izjemno kratkem času. Uničuje bakterije (vključno Tbc), flive, viruse Rota-, Herpes-, Hepatitis B- ter povzročitelja AIDS-HIV.SESTAVA:100,00 g Spitaderma vsebuje: 70,00 g 2-propanola, 0,50 g klorheksidindiglukonata, 0,45 g vodikovega peroksida.UPORABA:Nerazredčeno raztopino razpršimo in pustimo 1 minuto, da se posuši. Pred encimatskim dokazovanjem glukoze v krvi pustiti proizvod vsaj 1 minuto, da se posuši.Ne sme priti v stik s površinami, neodpornimi na alkohol. Pred uporabo električnih aparatov počakajte, da se sredstvo na koži posuši.SHRANJEVANJE:Upoštevajte rok uporabnosti in varnostna navodila. V originalni embalaži hranite pri temperaturi do 25°C.Vsebuje izopropil alkohol, R 11 Lahko vnetljivo, S 16 Hraniti ločeno od virov vžiga, ne kaditi, S25 Preprečiti stik z očmi.
SREDSTVO ZA RAZKUŽEVANJE KOŽE SPITADERM 500 ml, ECOLAB
SREDSTVO ZA RAZKUŽEVANJE KOŽE SPITADERM 500 ml, ECOLAB
9,64 €
v ecoshop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka