KREMA ZA POVEČANJE PENISA koloSAL

KREMA ZA POVEČANJE PENISA koloSAL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Krema kolossal je izdelana iz devetih naravnih zelišč, ki so namenjeni povečanju obsega, trdnosti in seveda dolžine vašega penisa. Rezultati so vidni že ob prvem nanosu. ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
16,69 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek KREMA ZA POVEČANJE PENISA koloSAL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0020443B
Prijavi napako
Krema kolossal je izdelana iz devetih naravnih zelišč, ki so namenjeni povečanju obsega, trdnosti in seveda dolžine vašega penisa. Rezultati so vidni že ob prvem nanosu. Če imate težave z erekcijo, nanesite kremo pred spolnim odnosom in boste zagotovo opazili razliko. Niste prepričani v delovanje? Preiskave in razni testi dokazujejo, da se ob redni uporabi kreme Kolossal opazi razlika v velikosti penisa. Uporaba: Uporaba kreme je zelo enostavna in varna ker ne deluje na pincip raztezovanja penisa. Kremo enostavno dvakrat na dan naneseti direktno na penis in jo vmasirajte v tkivo tako, da se naravne sestavine vpijejo vanj in začnejo stimulirati krvni pretok. Za boljše rezultate pred uporabo kreme lahko pokrijete penis z vročo brisačo za približno pet minut. Za vrhunske rezultate povečanja, priporočamo souporabo erekcijske črpalke. Z uporabo kreme in erekcijske črpalke boste dosegli rezultate, ki jih definitivno ne pričakujete. Uporabo črpalke priporočamo dnevno od 20 - 30 minut, izjemno pa si boste tudi izboljšali erekcijo! Vsebina 200 ml zadostuje za 1 mesečno uporabo. Za dobre rezultate proizvajalec priporoča redno uporabo kreme od 2 - 3 mesece. Krema je dermatološko testirana. Poreklo izdelka: Francija. Vsebina: 200 ml.
KREMA ZA POVEČANJE PENISA koloSAL
KREMA ZA POVEČANJE PENISA koloSAL
12,99 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka