Opornica za koleno

Opornica za koleno

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Opornica stabilizira in nudi oporo pogačici oz. kolenu. Stranske kovinske vzmeti še dodatno podpirajo in nudijo boljšo stabilizacijo kolenu ter tako dodatno ščitijo pogač... Preberi cel opis
42,99 € -20 %
34,39 €
2-7 dni
-20 %42,99 €
z dostavo 37,89 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
37,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Terinda.si ponudbi
Ponudba trgovine Terinda.si za izdelek Opornica za koleno. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01429A7B
Prijavi napako
Opornica stabilizira in nudi oporo pogačici oz. kolenu. Stranske kovinske vzmeti še dodatno podpirajo in nudijo boljšo stabilizacijo kolenu ter tako dodatno ščitijo pogačico in kolenske sklepe pred izpahom. Odprtina z silikonskim vložkom se prilagaja, nudi oporo in lajša pritisk na pogačico. Nastavljivi trakovi so namenjeni reguliranju stabilizacije. Neopren pa omogoča poškodovanemu mestu terapevtsko toploto, kar pospešuje zdravljenje in lajša bolečino. Opornica omogoča polno gibljivost, obšiti robovi z mehkimi šivi pa preprečujejo odrgnine in drsenje.Opozorilo: Kljub uporabi steznika, nekaterih poškodb ni mogoče preprečiti. Terinda d.o.o. ne odgovarja za takšne poškodbe. Pred nakupom vam svetujemo, da se o vašem zdravstvenem stanju posvetujete z zdravnikom ali terapevtom.Terinda priporoča: Pred in po uporabi, izvedite raztezne vaje.Tabela zaščite:
Opornica za koleno
Opornica za koleno
34,39 €
v Terinda.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka