Line6 Powercab 212 Plus

Line6 Powercab 212 Plus

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Aktivni stereo kitarski zvočniški sistem, zasnovan posebej za ojačevalnike za modeliranje. Opremljen je z dvema 12 '' neodim zv... Preberi cel opis
1.439,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Line6 Powercab 212 Plus. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01413302
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Aktivni stereo kitarski zvočniški sistem, zasnovan posebej za ojačevalnike za modeliranje. Opremljen je z dvema 12 '' neodim zvočnikoma. Reprobox združuje značilnosti sistemov PA z odzivom tradicionalnih kitarskih škatel. Naprava je opremljena s 500 W ojačevalnikom, nadzorno ploščo na vrhu, LCD zaslonom in 128 uporabniškimi prednastavitvami. Na zadnji strani omare sta dva kombinirana vhoda XLR / priključka, dva izravnana XLR izhoda, USB, MIDI vhod / izhod, XLR AES vhod in digitalni zvočni izhod. Ponuja tudi Flat mode in 6 dodatnih načinov, ki posnemajo klasične ali butične kitarske zvočnike.
Line6 Powercab 212 Plus
Line6 Powercab 212 Plus
1.439,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka