XIAOMI električna zobna ščetka OcleanxPro, roza

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ekipa Oclean se že leta osredotoča na zdravje zob pri čemer si prizadeva vedno znova izpopolniti svoje nove modele, tako lahko sedaj z veseljem predstavimo naslednico naj... Preberi cel opis
75,10 €
2-4 dni
Cena z dostavo
78,00 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek XIAOMI električna zobna ščetka OcleanxPro, roza. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Timer
da
Zamenljiva glava ščetke
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0140A909
Prijavi napako
Ekipa Oclean se že leta osredotoča na zdravje zob pri čemer si prizadeva vedno znova izpopolniti svoje nove modele, tako lahko sedaj z veseljem predstavimo naslednico najbolj zaželene električne zobne ščetke OcleanxPro za katero velja, da ni le izredno učinkovita električna zobna ščetka, temveč tudi najpametnejša zobna ščetka na svetu.

Toda kako pametna je v resnici?

Tako kot že njena predhodna verzija je tudi OcleanxPro opremljena z barvnim LCD zaslonom pri čemer se tokratna novost kažez 0,95-palčnim barvni zaslon na dotik, ki vam ponuja vrsto izboljšav, tako boste lahko na primer prilagodili svoje osebne načine čiščenja in čas ščetkanja kar prek zaslona, poleg tega lahko ščetka prepozna in spremlja 8 območij v vaši ustni votlini ter vas opomni na pomanjkljivo očiščena območja s pomočjo vgrajenega 6-osnega žiroskopa kateri bo tudi avtomatsko ustvaril poročilo o vaši tehniki ščetkanja,...

Da vas bo uporaba nove električne zobne ščetke resnično navdušila priča podatek, da je novaxPro opremljena z 32-imi stopnjami intenzivnosti, 4-imi načini ščetkanja ( običajno ščetkanje, ščetkanje občutljivih zob, način za beljenje zob ter masaža dlesni) ter 20-imi prednastavljenimi shemami kar vam omogoča kar do sto prilagojenih možnih načrtov ščetkanja.
Poleg navedenega ponuja tudi izpopolnjeno Sonic AI tehnologijo tako bo samodejno zmanjšala frekvenco čiščenja, ko bo zaznala prekomerno ščetkanje določene cone in s tem preprečila nezaželeno krvavitev ali nelagodje.

OcleanxPro uporablja novo generacijo brezkrtačnega motorja, ki vam prinaša izredno učinkovito čiščenje zob saj njegova frekvenca dosega kar 42.000 vrt / min, zahvaljujoč visokim vibracijam ter vrhunsko 3D oblikovanim Dupont proti bakterijskim ščetinam pa bo z lahkoto odstranila tudi nezaželene zobne madeže in obloge.

Za konec naj omenimo, da je površina zobne ščetke narejena iz kakovostne plastike z dodatno IPX7 vodoodporno zaščito, ter je v celoti FDA odobrena, v paketu je priložena tudi 2 v 1 baza z magnetno osnovo, ki vam bo služila kot držalo ali polnilec, tako bo vaša ščetka napolnjena in pripravljena za uporabo v pičlih 2 urah, življenjska doba baterije v stanju pripravljenosti pa vam bo na voljo kar 30 dni.
XIAOMI električna zobna ščetka OcleanxPro, roza
XIAOMI električna zobna ščetka OcleanxPro, roza
75,10 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka