Brooks Pickwick Tex Nylon Gray 26L

Brooks Pickwick Tex Nylon Gray 26L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Minimalistične sanje, Pickwick Tex Nylon je trpežen, lahek kolesarski nahrbtnik, narejen iz Tex Nylona, nepremočljive tkanine r... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
151,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Brooks Pickwick Tex Nylon Gray 26L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013F65A3
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Minimalistične sanje, Pickwick Tex Nylon je trpežen, lahek kolesarski nahrbtnik, narejen iz Tex Nylona, nepremočljive tkanine ripstop, ki ponuja naraven videz in občutek v lažjem tekstilu kot običajna različica Pickwick. Rezultat je torba, ki bo bistveno ohranila na varnem in suhem, hkrati pa ponuja integriran rokav za prenosni računalnik in notranjo organizacijo za drobnarije ter 2 zunanja žepa, ki varujejo vaše stvari, skupaj z dvosmernim stranskim žepom za steklenico z vodo. Zapiralo na vrhu omogoča razširljivo zmogljivost, ramenske zaponke pa omogočajo hitro in enostavno nastavitev. Podrobnosti iz strojenega usnja iz rastlinskega izvora in zlitine po meri dopolnjujejo brezčasen videz. Lahka in močna. Za trpežen, vremensko odporen slog. Pickwick Tex Nylon je eleganten, lahek kolesarski nahrbtnik, izdelan iz Tex Nylona, tkanine za ripstop, tkane s posebnim vzorcem, ki ustvarja ojačan material, ki vzdrži razpoke in solze. 13 "ali 15" prenosni žep Kot nalašč za mestnega raziskovalca smo vključili velikodušen ovitek za prenosni računalnik, s katerim je oprema varna. Preprosto nastavljiv Varni jermeni za ramena in prsnico zagotavljajo stabilnost torbe med vožnjo in jo je enostavno sneti ali nositi na namembnem kraju. Enostavno vzdrževanje Tkanina omogoča enostavno brisanje vrečke s krpo, podstavek pa ima reverzno prevlečen material, ki daje podlago dodatno prožnost. Razširljiva zmogljivost Vsestranski in eleganten, ta zvitek je mogoče prilagoditi glede na nosilnost notranjega prostora. Trpežna Izdelano iz materialov, odpornih proti obrabi. Varuje stvari na varnem Modeli, namenjeni povečanju varnosti in zaščite vaših stvari. Lahka Materiali, posebej izbrani zaradi izjemnega razmerja med trdnostjo in težo. Edinstvene podrobnosti o premium Posebni sestavni deli, modeli, materiali in proizvodne tehnike dodajo edinstven značaj in brezčasno razlikovanje. Zavarujte zunanje žepe Zunanji žepi, ki se pravilno zapirajo, da bodo vaše stvari na varnem. Vodoodporna tkanina Tex Nylon je preizkušen po najzahtevnejših standardih hidroizolacije.
Brooks Pickwick Tex Nylon Gray 26L
Brooks Pickwick Tex Nylon Gray 26L
147,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka