XIAOMI sušilnik za lase Mi Ionic Hair Dryer

XIAOMI sušilnik za lase Mi Ionic Hair Dryer

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sušilec za lase Xiaomi Mi Ionic odlikuje vrhunska tehnologija, ki hkrati suši in ščiti vaše lase. Vgrajena kondenzacijska igla kondenzira vlag... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek XIAOMI sušilnik za lase Mi Ionic Hair Dryer. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
1800 W
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013F06D7
Prijavi napako
Sušilec za lase Xiaomi Mi Ionic odlikuje vrhunska tehnologija, ki hkrati suši in ščiti vaše lase. Vgrajena kondenzacijska igla kondenzira vlago v zraku in jo razprši v drobne negativno nabitih vodnih ionov, ki jih oddajajo iz šobe. Ti ioni ohranjajo lasne gredi zaprte in prodrejo globoko v lase in lasišče. Zmanjšajo tudi statično elektriko, kar poveča sijaj las Vodni ioni nastajajo v ločenem predelu, da jih izolirajo pred vročino motorja in poskrbijo za njihovo dovajanje v najgloblje plasti las Zmogljiv motor z visokim navorom proizvaja vodilni japonski proizvajalec Mabuchi Motor in ima 6 rezil v obliki krila. Ustvari pretok zraka 1,6 m3 za hiter učinek sušenja. Vsako rezilo je podvrženo preskusu dinamičnega ravnotežja, da se zmanjša hrup motorja. Sušilec za lase ima dvojni zaščitni mehanizem pred pregrevanjem. Napajanje se samodejno prekine, ko naprava za nadzor temperature zazna, da je temperatura presegla varno raven. Medtem toplotna varovalka elementu v primeru previsokih temperatur zmanjša napetost. Popolnoma vrtljiva magnetna šoba koncentrira pretok zraka za hitro sušenje in ciljno oblikovanje. Dvoslojni dizajn znatno zmanjša temperaturo površine, da prepreči opekline. Klasičen minimalističen dizajn z belo prevleko, idealen za kopalnice in toaletne mize. Dvoslojni premaz je odporen proti umazaniji in praskam in ima eleganten, gladek zaključek. Sušilnik deluje tudi na hladen zrak za oblikovanje pričeske. Izbirate lahko med 3 stopnjami delovanja.
XIAOMI sušilnik za lase Mi Ionic Hair Dryer
XIAOMI sušilnik za lase Mi Ionic Hair Dryer
46,50 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka