XIAOMI ukrivljeni gaming monitor MI 34"

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novi ukrivljeni igralni monitor Xiaomi Mi 34 "WQHD FreeSync 144 Hz je najboljši model, s katerim boste uživali v svojih najljubših igrah na spektakularen način. Velik mod... Preberi cel opis
389,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek XIAOMI ukrivljeni gaming monitor MI 34". Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
4 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Svetilnost (v cd/m2) Svetilnost nam zelo preprosto povedano pove kolikšno je sevanje svetlobe določenega svetila. Tudi tukaj velja: več = bolje.
300 cd/m2
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0279BCD7
Prijavi napako
Novi ukrivljeni igralni monitor Xiaomi Mi 34 "WQHD FreeSync 144 Hz je najboljši model, s katerim boste uživali v svojih najljubših igrah na spektakularen način. Velik model, ki se popolnoma prilega na vsa mesta, kamor ga želite postaviti, bodisi na vašo mizo ali na vaši steni.

Ta 34-palčni zaslon je eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih trenutno najdete, izjemne velikosti. Z ločljivostjo 3440 x 1440 px široke ločljivosti Quad HD ponuja najboljšo avdiovizualno kakovost, tako da lahko uživate v svojih najljubših igrah z ostrino, kakršne si trenutno ne bi mogli predstavljati.

Ukrivljeni zaslon je nujen, če ste ljubitelj video iger in želite videti vse na veliko. Ta model ima ukrivljenost 1500R, tako da lahko brez težav vidite vse veliko in se počutite znotraj dogajanja. Zahvaljujoč temu ima ta model razmerje zaslona 21: 9, ki vam bo omogočilo veliko uživanje v video igrah.

Ta model je ustvarjen s tehnologijo AMD FreeSync, ki zagotavlja nemoteno izkušnjo z majhno zakasnitvijo. Ne samo, da je to eden najbolj spektakularnih modelov, ki jih boste našli trenutno. Ima tudi več tehnologij, ki vam bodo dale vse, kar zahtevate, če želite videti vse na jasnejši način.

Takšen model je zasnovan tako, da lahko vse vidite neverjetno. Ponuja izjemno jasno sliko zahvaljujoč širokemu barvnemu razponu, s katerim je lahko vsak kotiček scene realističen in visokokakovosten.

Vemo, da želite igrati dolgo časa. In to želite storiti brez težav z očmi, zaščititi oči, medtem ko igrate najbolj kul igre ali urejate fotografije in videoposnetke. Ta model ima tehnologijo filtra modre svetlobe za najboljšo možno podporo, da se prepričate, da lahko. To je neverjetna tehnologija.

To ni samo model z najbolj spektakularno tehnologijo, temveč tudi model, ki vam zagotavlja največjo kakovost, zahvaljujoč največji zmogljivosti svetlosti do 300 nit in kontrastu gledanja 3000: 1, enemu najboljših igralnih monitorjev, ki jih boste imeli najti trenutno. Eden najboljših modelov, ki jih boste našli.

Vsebina paketa:
1 x ukrivljeni igralni monitor Xiaomi Mi 34 "WQHD FreeSync 144 Hz
1 x stojalo
1 x napajalni kabel
1 x Navodila za uporabo
1 x napajalni kabel
XIAOMI ukrivljeni gaming monitor MI 34"
XIAOMI ukrivljeni gaming monitor MI 34"
389,00 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka