Epson EH-TW 9400 4K - Pro-UHD

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Projektor za domači kino z velikim zaslonom, ki omogoča dostop do najnovejših vsebin 4K, ostrino in visoko kontrastno razmerje ter enostavno namestitev. 300-palčni int... Preberi cel opis

2.599,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Epson EH-TW 9400 4K - Pro-UHD. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013D19F2
Prijavi napako

Projektor za domači kino z velikim zaslonom, ki omogoča dostop do najnovejših vsebin 4K, ostrino in visoko kontrastno razmerje ter enostavno namestitev. 300-palčni interaktivni zaslon prinaša izjemno kakovost slike in vrhunsko izkušnjo domačega kina.

Epson 4K Pro UHD ponuja izjemno izkušnjo 4K UHD z napredno tehnologijo premika slikovnih pik in povečano ločljivostjo. Vključeni so vsi dejavniki, ki vplivajo na kakovost slike, kot so svetlost barve in bele svetlobe, kontrast, HDR10, barvna obdelava in zmožnost sprejemanja, obdelave in projiciranja 4K vsebine.

Zahvaljujoč visokemu dinamičnemu razponu je najboljša vizualna izkušnja omogočena s povečanjem kontrastnega razmerja za veliko večji razpon med najtemnejšimi in najsvetlejšimi območji na zaslonu. Prav tako daje slikam veliko večjo globino in omogoča neverjetno podroben prikaz ter bogati barve, zaradi česar je vtis slik veliko bolj naraven, a hkrati intenziven.

Tehnologija 3LCD, ki jo vsebujejo Epsonovi projektorji, zagotavlja enako močan izhod bele in barvne svetlobe. To je tehnologija, ki uporablja tri posamezne LCD čipe za sočasno projiciranje rdeče, zelene in modre svetlobe.

Projektor z lahkoto prikaže tudi najhitrejše prizore, saj interpolacija fragmentov slike in izboljšava podrobnosti omogočata ostro in brezhibno drsenje slike. Oglejte si filme na velikem platnu naslednjih sedem let, zahvaljujoč neverjetno dolgi življenjski dobi žarnice, ki zmanjšuje potrebo po njihovi zamenjavi. Namestitev je enostavna in natančna, zahvaljujoč motorizirani optiki, ki vključuje zmogljiv 2,1-kratni optični zoom, močan fokus in premik leče za ± 96,3% navpično in ± 47,1% vodoravno.

Enostavno si oglejte filme v pravilnem razmerju s pomočjo shranjevanja desetih najljubših formatov. Projektor je združljiv tudi s programsko opremo CalMAN in ponuja profesionalna orodja za umerjanje ISF.

Epson EH-TW 9400 4K - Pro-UHD
Epson EH-TW 9400 4K - Pro-UHD
2.599,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka