STRAP-ON DOUBLE DELIGHT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Strap-on Double Delight vam daje toliko užitkov, kot jih sami dajete! Udobni elastični trakovi vam omogočijo totalno kontrolo dildota z dvemi konci. En konec imejte zase ... Preberi cel opis
49,99 € -15 %
42,49 €
-15 %49,99 €
z dostavo 46,19 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
46,19 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek STRAP-ON DOUBLE DELIGHT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dolžina (cm)
30 cm
Premer (cm)
4 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX001EE54F
Prijavi napako
Strap-on Double Delight vam daje toliko užitkov, kot jih sami dajete! Udobni elastični trakovi vam omogočijo totalno kontrolo dildota z dvemi konci. En konec imejte zase z drugim pa zadovoljujte svojo partnerico, na poseben unikaten način. Ta sexy dvojni strap-on dildo je perfekten način da prevzamete kontrolo v spalnici. Elastični trakovi se enostavno prilagodijo vsaki postavi, medtem ko penis stoji tako, kot mora. Uživale boste v njegovih merah in udobnih, kakovostnih materjalih, rezultati pa bojo naravnost fenomenalni. Užitki in zadovoljstvo garantirana! Resnično inovativen izdelek! Materiali: PVC. Velikost: 300mm x 40mm (2 x 140 mm). KAJ SO POVEDALE UPORABNICE: To je zagotovljena zabava za vse vključene :-) Zelo zabaven izdelek, ki ga toplo priporočam. res odlična zabava! 10/10 bum fun 2010 19.9.2010 Enostavno se ga ne moreva naveličati. Ni važno kdo ga ima oblečenega, stvar vsekakor služi svojemu namenu! 10/10 kellys 2.2.2010 ODLIČEN !
STRAP-ON DOUBLE DELIGHT
STRAP-ON DOUBLE DELIGHT
42,49 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka