TP-LINK dostopna točka AP Deco X60 AX3000 Wi-Fi6 Mesh, 3-pack

TP-LINK dostopna točka AP Deco X60 AX3000 Wi-Fi6 Mesh, 3-pack

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
TP-LINK Deco X60 (3-pack) dostopna točka vam nudi:
Hitrejše povezave: Wi-Fi 6 hitrosti do 3.000 Mbps - 2.402 Mbps na 5 GHz in 574 Mbps na 2.4 GHz.
Priklj...
Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
351,24 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Cena z dostavo
369,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o pospartner.si ponudbi
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX012702AB
Prijavi napako
TP-LINK Deco X60 (3-pack) dostopna točka vam nudi:
Hitrejše povezave: Wi-Fi 6 hitrosti do 3.000 Mbps - 2.402 Mbps na 5 GHz in 574 Mbps na 2.4 GHz.
Priključite več naprav: OFDMA in tehnologija MU-MIMO nudi štirikratno zmogljivost, da se omogoči hkratni prenos na več naprav.
Široka pokritost: Uživajte v brezžični pokritosti na površini do 650 m2 (3-pack), ki jo razširite samo z dodajanjem več Deco naprav.
Povečano brezhibno pokritje: dosezite brezhibno pokritost celotnega doma z jasnejšim in močnejšim signalom za celoten dom Wi-Fi, ki ga ustvari Wi-Fi 6.
Nizka latenca: Večje znižanje zamud omogoča bolj odzivno igranje in video klepet.
Eno združeno omrežje: več enot tvori omrežje za celotno domovanje, ki samodejno izbere najboljšo povezavo med premikanjem po vašem domu.
Popolna varnost: Šifriranje WPž in TP-Link HomeCare zagotavljata prilagojene funkcije, vključno s starševskim nadzorom, proti-virusno zaščito in kakovostjo storitve (QoS), da se zagotovi varnejša spletna izkuš nja.
Nastavitev je enostavnejša kot kdaj koli prej: aplikacija Deco vas po korakih vodi skozi nastavitev.

Opremljen z Wi-Fi 6 tehnologijo je Deco mesh mreža za celoten dom zasnovana tako, da zagotavlja velik porast pokritosti, hitrosti in skupne zmogljivosti. Pridružite se najnovejšemu mrežnemu omrežju Wi-Fi in uživajte v prihodnjem omrežju, ki se hitreje nalaga in poveže več.
S jasnejšimi in močnejšimi signali, izboljšanimi s sistemom BSS Color in Beamforming, Deco X60 poveča široko pokritost celotnega doma Wi-Fi z odličnimi zmogljivostmi. Brezžične povezave in dodatna Ethernet backhaul skupaj povezujejo Deco enote, kar zagotavlja še večje hitrosti omrežja in resnično brezhibno pokritost. Želite več pokritosti? Preprosto dodajte še en Deco.
Zaradi tehnologije Wi-Fi 6 Deco X60 gradi bolj učinkovito omrežje s 4? povprečno prepustnostjo na povezanih napravah v gostih okoljih.
Najnovejši 1024-QAM in višja hitrost prenosa združujeta hitrosti do 3 Gbps - idealno za naloge, ki potrebujejo večjo pasovno širino, kot so igranje v oblaku in videoposnetki 8K. *
Brezhibno gostovanje z enim imenom Wi-Fi
TP-Link Mesh pomeni, da Deco enote delujejo skupaj, da tvorijo enotno omrežje. Vaš telefon ali tablični računalnik se med premikanjem po domu samodejno poveže z najhitrejšim dekorjem in ustvari resnično brezhibno Wi-Fi izkušnjo. **
6 tokov: Večje izkušnje, manj zamud
S šestimi istočasnimi podatkovnimi tokovi je več kot dovolj pasovne širine za povezane naprave. To pomeni, da lahko uživate v bolj odzivnem igranju ali 8K pretakanju z brezhibnim videom in čistim zvokom, tudi če več naprav hkrati prenaša podatke.
Vaš dom, naša skrb
Prilagodite domače omrežje z izboljšano varnostjo s pomočjo nabora funkcij, vgrajenih v TP-Link HomeCare. Ne glede na to, ali zaščitite vaše občutljive podatke ali omejite dostop otrok in gostov, vam HomeCare ponuja orodja, ki jih potrebujete za popolno upravljanje omrežja.
Enostavno upravljanje
Upravljajte svoje Wi-Fi omrežje od doma ali iz druge lokacije v aplikaciji Deco, vključno z ogledom vseh povezanih naprav, določanjem prednostni, nastavitvijo omrežja za goste in še več.
Glasovni nadzor
Seznanite vaš Deco z Alexo, če želite upravljati Deco X60 s preprostimi glasovnimi ukazi. Uživajte v priročnem življenju.
Vsi Decosi delujejo eden z drugim
Deco X60 je združljiv z vsemi drugimi modeli Deco, da tvori mesh mrežo. Kadar koli lahko razširite omrežno pokritost z Wi-Fi signalom, tako da preprosto dodate več Deco naprav.
* Najvišje stopnje brezžičnega signala so fizične stopnje, ki izhajajo iz specifikacij IEEE Standard 802.11. Dejanska brezžična prepustnost podatkov in brezžično pokritje ter količina povezanih naprav niso zajamčena in bodo odvisna od pogojev v omrežju, odjemalskih omejitev in okoljskih dejavnikov, vključno z gradbenim materialom, ovirami, količino in gostoto prometa ter lokacijo odjemalca.
** Odjemalci morajo podpirati 802.11k / v / r in lahko zahtevajo dodatno nastavitev. Učinkovitost se lahko razlikuje glede na napravo odjemalca.

Vsebina paketa:
3x Deco X60 enota
1x mrežni kabel
3x napajalni adapter
TP-LINK dostopna točka AP Deco X60 AX3000 Wi-Fi6 Mesh, 3-pack
TP-LINK dostopna točka AP Deco X60 AX3000 Wi-Fi6 Mesh, 3-pack
341,93 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka