BERGLE DVOJNONASTAVLJIVE inox ”art.1”

BERGLE DVOJNONASTAVLJIVE inox ”art.1”

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CENA JE ZA PAR. Ročaj ima odsevik,iz kromiranega jekla,plastični naslonon in ročaj,maksimalna nosilnost 150 kg,na spodnjem delu ima vzmet,nastavljive po višini od 72 do 1... Preberi cel opis
Cena z dostavo
64,65 €
Dobavljivost

Za naročila do 15h dostava že naslednji dan!

Cena je bila osvežena danes ob 14:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o medigo.si ponudbi
Ponudba trgovine medigo.si za izdelek BERGLE DVOJNONASTAVLJIVE inox ”art.1”. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011CFC45
Prijavi napako
CENA JE ZA PAR. Ročaj ima odsevik,iz kromiranega jekla,plastični naslonon in ročaj,maksimalna nosilnost 150 kg,na spodnjem delu ima vzmet,nastavljive po višini od 72 do 105 cm razdalja ročaj-tlain zgornji del pa od 22 do 27 cm razdalja ročaj-naslon. Bergle so narejene iz kromiranega jekla, s plastičnim ročajem in naslonom. Ročaj ima na prednji strani odsevnik. Spodnji del je nastavljiv po višini od 72 do 105 cm (razdalja ročaj-tla), zgornji del pa od 22 do 27 cm (razdalja ročaj-naslon). Na spodnjem delu ima vzmet. Opremljene so z gumijastim natikom, ki ne pušča sledi. Maksimalna nosilnost: 150 kg.
BERGLE DVOJNONASTAVLJIVE inox ”art.1”
BERGLE DVOJNONASTAVLJIVE inox ”art.1”
60,99 €
v medigo.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka