DIGITALNA VIDEO KAMERA ZA OTROKE - Modra

DIGITALNA VIDEO KAMERA ZA OTROKE - Modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visoko ločljiva HD mini kamera:Otroška mini kamera je visoko ločljiva, saj nudi 8,0 milijona slikovnih pik. Zato so slike in posnetki zelo jasni. Digitalna videokamera sn... Preberi cel opis
39,90 € -25 %
29,90 €
-25 %39,90 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o coolmango.si ponudbi
Ponudba trgovine coolmango.si za izdelek DIGITALNA VIDEO KAMERA ZA OTROKE - Modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011CEACC
Prijavi napako
Visoko ločljiva HD mini kamera:Otroška mini kamera je visoko ločljiva, saj nudi 8,0 milijona slikovnih pik. Zato so slike in posnetki zelo jasni. Digitalna videokamera snema 1080p HD video posnetke v visoki resoluciji.Foto ozadja in zanimivi okvirji:Digitalna mini kamera za otroke je zabavna, saj nudi različne funkcije, kot so barvna foto ozadja, filtri in zanimivi okvirji za fotografije. Otroci lahko na kameri preprosto izberejo ozadje in okvir za fotografije ter zabeležijo edinstvene trenutke.Klasične igre za sestavljanje:Otroci lahko na fotoaparatu igrajo tudi klasične puzzle oziroma igre za sestavljanje. Na voljo je pet različnih iger za sestavljanje, kot je Labirint, Kača, Sokoban, Ugani število in Bojno letalo. Mini smart kamera predstavlja idealno darilo za otroke v starosti od 3 do 12 let.Polnilna baterija:HD otroška kamera ima vgrajeno polnilno baterijo 600 Amh, ki se enostavno polni preko priloženega USB kabla.Specifikacije: Material: varen in okolju prijazen silikon, ki ne povzroča alergij Kamera je opremljena z udobnim trakom za nošenje okoli vratu Barva: modra, roza Teža: 150 g Velikost: 8 x 4,5 x 4 cm Micro SD spominska kartica ni vključena.
DIGITALNA VIDEO KAMERA ZA OTROKE - Modra
DIGITALNA VIDEO KAMERA ZA OTROKE - Modra
29,90 €
v coolmango.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka