JOIE avtosedež i-spin 360°

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroški avtosedež Joie i-Spin 360™ je najboljši avtosedež v kategoriji vrtljivih avtosedežev in je prejemnik prestižne nagrade Red Dot Award 2019: Best of the Best. Oktob... Preberi cel opis
469,99 € -20 %
375,99 €
-20 %469,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Baby Center ponudbi
Ponudba trgovine Baby Center za izdelek JOIE avtosedež i-spin 360°. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Pritrditev v avtu
Skupina avtosedeža
Ustreza standardu
Višina otroka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011240B3
Prijavi napako
Otroški avtosedež Joie i-Spin 360™ je najboljši avtosedež v kategoriji vrtljivih avtosedežev in je prejemnik prestižne nagrade Red Dot Award 2019: Best of the Best. Oktobra 2019 je i-Spin 360™ prejel skupno oceno "Dobro” na ADAC / Stifung Warentest. Prav tako je prejel najboljšo ADAC oceno (1,8) v kategoriji avtosedežev 0+/1 in tako postal prejemnik laskavega naziva "Best in Class”. Inovativen dizajn avtosedeža zagotavlja zaradi vrtljivega podstavka manj napornega sklanjanja ter enostavno posedanje in pripenjanje vašega malčka v avtosedež. Ko želimo malčka posesti in pripeti v avtosedež ali ga iz njega dvigniti, avtosedež Joie i-Spin 360™ preprosto zavrtimo proti vratom avtomobila. Je vrtljiv avtosedež z Isofix sistemom, ki je namenjen dojenčkom in malčkom vse od rojstva do 4. leta starosti. Posebnost avtosedeža je tako imenovano Smart Ride™ zaklepanje z zanesljivim sistemom, ki zagotavlja dodatno varnost in omogoča uporabo vzvratnega avtosedeža do starostnega obdobja, ko je za otroka varno, da se začne voziti obrnjen v samo smer vožnje (ob dosegu 76 cm, v starostnem obdobju 15 mesecev). Vzvratni avtosedeži so prav tako do petkrat bolj varni kot sedeži, ki so obrnjeni v samo smer vožnje. Priporočena uporaba: od rojstva do 105 cm v nasprotni smeri vožnje (do približno 4. leta), od 76 cm (približno 15 mesecev) do 105 cm v smeri vožnje (do približno 4. leta). Velikost avtosedeža obrnjenega naprej : 65 x 58 x 62 - 76 cm. Velikost avtosedeža obrnjenega nazaj : 65 x 58 x 51,6 - 62 cm. Teža: 1422 g. Lastnosti: avtosedež skupine i-Size, primeren za otroke v velikosti od rojstva do 105 cm oz. do približno 18 kg, izredno enostavna namestitev z izvlečnim ISOFIX-om, rotacija 360° omogoča, da otroka enostavno položite v avtosedež ali ga vzamete iz njega, »Sleepytime Tilt™« vključuje 6 položajev naklona v obe smeri vožnje, »Side Impact Security« zagotavlja dodatno zaščito za glavo, telo in boke, »Grow-with-me« tridelni fleksibilni vložek, ki se prilega otrokovi starosti, »Grow Together« 6 stopenjska nastavljiva opora za glavo, »Tri-Protect™« naslon za glavo zagotavlja dodatno varnost z tremi dodatnimi plastmi »Intelli-Fit« spominske pene, »Simple Swivel™« je hitro in enostavno dosegljiv sistem za še lažje obračanje sedeža, »BabySoft« pettočkovni varnostni pas z mehkim oblazinjenjem na področju ramen in spodnjega zatiča, »Guard Surround Safety™« zaščitni elementi omogočajo popolno zaščito pred stranskimi udarci in zagotavljajo dodatno varnost glave, telesa in bokov, v 19 položajev enostavno nastavljiva podporna noga zagotavlja vrhunsko stabilnost in varnost, priročno nameščen indikator namestitve na vrhu podnožja, s katerim se preveri, ali je nosilec pravilno nameščen, udobno oblazinjen in prijetne tkanine, zračen material, ki izboljšuje pretok zraka, izredno lahko snemljiva in pralna prevleka pri 30°. Certifikat: ECE R129/02.
JOIE avtosedež i-spin 360°
JOIE avtosedež i-spin 360°
375,99 €
v Baby Center

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka