Barva za les SADOLIN EXTRA

Barva za les SADOLIN EXTRA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sadolin Extra zaščita za les s svilenim leskom. Posebej primeren za lesene dele, ki so izpostavljeni hujšim vremenskim vplivom. Za barvito zaščito:lesenih opaževokenvratp... Preberi cel opis
75,35 € -3 %
73,15 €
2-7 dni
-3 %75,35 €
z dostavo 77,65 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
77,65 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Barva za les SADOLIN EXTRA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C87D
Prijavi napako
Sadolin Extra zaščita za les s svilenim leskom. Posebej primeren za lesene dele, ki so izpostavljeni hujšim vremenskim vplivom. Za barvito zaščito:lesenih opaževokenvratpolkenrolojevmnogih elementov iz trdega lesa ...Odpornost:na vse atmosferske vplive, še posebej na UV žarkePoraba (odvisna od površine in vrste lesa): obdelani les: 12 - 15 m2/lslabo obdelani les: 6 - 8 m2/lNanašanje:s čopičem, gobo, valjčkom.Nanašamo na suh in razmaščen les.Sušenje:14 do 24 urNaslednji nanos:po 24 urahŠtevilo nanosov:nov les: 2 nanosaobnavljanje: 1 nanos Če je les neposredno izpostavljen vremenskim vplivom se priporoča tudi uporaba temeljnega premaza Base.Barvna lestvicaBarva za les Sadolin Extra je na voljo v barvnih odtenkih: BARVNA KARTA JE INFORMATIVNE NARAVE, MOŽNOST ODSTOPANJA
Barva za les SADOLIN EXTRA
Barva za les SADOLIN EXTRA
73,15 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka