Hibridni barvni spreji HYBRID Motip

Hibridni barvni spreji HYBRID Motip

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Uporabniku prijazna barva z nevpadljivim vonjem za različne dekorativne namene. Za uporabo na površinah, kot so kovine, kamen, les, plastika, steklo in tekstil. Površina ... Preberi cel opis
9,30 € -3 %
9,03 €
2-7 dni
-3 %9,30 €
z dostavo 13,53 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
13,53 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Hibridni barvni spreji HYBRID Motip. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C6EA
Prijavi napako
Uporabniku prijazna barva z nevpadljivim vonjem za različne dekorativne namene. Za uporabo na površinah, kot so kovine, kamen, les, plastika, steklo in tekstil. Površina mora biti čista, suha in brez maščob. Pokrijte bližnje površine. Pred uporabo pločevinko približno 3 minute stresajte in preizkusite delovanje pršenja. Prašno suho po približno 10-20 minutah, utrjeno po približno 24-ih urah.S sprejem HYBRID je možno doseči izredno lepo površino visokega sijaja. Ne zahteva predhodnega nanosa temelja, nanaša se lahko na različne površine tudi polistiren. HYBRID sprej lahko nanašate brez vsakršnih skrbi tudi na obstoječe premaze brez zatekanja. HYBRID nima neprijetnega vonja, je zelo močan in se hitro suši, zato je tudi odporen proti praskam. Je idealen sprej, ki Vam pomaga izraziti Vaše kreativne ideje takoj. Sprostite svojo kreativnost!Najboljše iz 3 svetovTa novi sprej je baziran na revolucionarni tehnologiji novih smol, ki združujejo najboljše iz 3 svetov: alkidni, akrilni in sistemi na vodni osnovi.Zanesljivost in lahkotaUporabnik vedno išče dober rezultat ter učinkovit in preprost izdelek. Z uporabo našega novega HYBRID spreja, uporabniku ne bo več treba razmišljati o osnovnih ali starih premazih. Ta sprej se nanaša povsem enostavno in brez zatekanja, tudi na polistiren.Izredno lepi rezultatiS sprejem HYBRID je možno doseči izredno lepo površino visokega sijaja. Ni potrebe po uporabi temeljnega spreja, če je površina v dobrem stanju. HYBRID je zelo močan lak, ki se hitro suši ter je zato odporen proti praskam. Njegova izjemna fleksibilnost omogoča nanašanje tudi na zelo fleksibilne materiale.
Hibridni barvni spreji HYBRID Motip
Hibridni barvni spreji HYBRID Motip
9,03 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka