Temperaturni sprej HIGH HEAT PAINT Hammerite - 400 ml

Temperaturni sprej HIGH HEAT PAINT Hammerite - 400 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hammerite barva za visoke temperature v spreju je vzdržljiva zaščitna barva za kovine, ki so izpostavljene visokim temperaturam do 600°C, idealna za predele cevi, grelnik... Preberi cel opis
11,59 € -3 %
11,25 €
2-7 dni
-3 %11,59 €
z dostavo 15,75 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
15,75 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Temperaturni sprej HIGH HEAT PAINT Hammerite - 400 ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C52F
Prijavi napako
Hammerite barva za visoke temperature v spreju je vzdržljiva zaščitna barva za kovine, ki so izpostavljene visokim temperaturam do 600°C, idealna za predele cevi, grelnikov vode, kaminov in vsepovsod, kjer so kovinske površine izpostavljene visokim temperaturam.- Odporna do 600°C- Odporna na razpoke in luščenje- Ne zahteva nanosa temeljne barve- Hitro sušečaKorak 1. Priprava površine- Površina mora biti hladna pred in v času barvanja- Rahlo prebrusite površino, tako da odstranite ostanke stare barve in rjo.- Odstranite nečistočo in maščobe s Hammerite razredčilom, potem sperite površino s čisto vodo in pustite, da se posuši.Korak 2. Priprava površinePovršina mora biti hladna tudi v času sušenja. Idealna temperatura v času nanosa od 8-25°C. Zaščititi površine v bližini zaradi meglic aerosola. Embalaža mora biti vsaj dve uri na sobni temperaturi pred uporabo. Močno pretresti embalažo z navpičnimi gibi v času 3 minut, tako da se sliši kroglica v notranjosti spreja. Nanesti tanke enakomerne nanose barve z oddaljenosti pribl. 15 cm. Pazite, da je embalaža v času sprejanja ves čas v gibanju. Ko je prvi nanos suh na dotik (po približno 30 minutah) nanesite naslednja 2-3 nanosa, tako da omogočite minimalno 15 minut med nanosi. Po barvanju pustite površino čez noč, da se posuši. Med nanosi in po zaključnem barvanju obrnite sprej in za dve sekundi stisnite sprej, da s tem preprečite blokado ventila. Opomba: da preprečite zamašitev, obrnite sprej in sprejajte 2 sekundi med nanosi in po uporabi. Ko se proizvod na podlagi posuši, postavite pobarvano površino za 1 uro temperaturi med 120-160°C, da se bo nanos popolnoma posušil in postal temperaturno obstojen.Korak 3 SkladiščenjeHranite na suhem, v dobro prezračevanem prostoru, zaščitenim pred mrazom in direktno sončno svetlobo.Rok trajanja odtisnjen v formatu xABBCxx: A= dan tedna proizvodnje, BB= številka tedna, C= leto Izteka roka uporabe400ml = 2m2
Temperaturni sprej HIGH HEAT PAINT Hammerite - 400 ml
Temperaturni sprej HIGH HEAT PAINT Hammerite - 400 ml
11,25 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka