BABYLISS brezžični strižnik za lase E990E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Akumulatorski brezžični strižnik BaByliss MEN E990E z napredno tehnologijo japonskih rezil iz ogljikovega jekla za vrhunsko rezalno zmogljivost. Vključuje vodil... Preberi cel opis
109,99 € -27 %
79,99 €
1-3 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
85,48 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Cena z dostavo
109,90 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodatni nastavki v kompletu
da
Min. dožina las (v mm)
0.6 mm
Napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010F6D0D
Prijavi napako
Akumulatorski brezžični strižnik BaByliss MEN E990E z napredno tehnologijo japonskih rezil iz ogljikovega jekla za vrhunsko rezalno zmogljivost. Vključuje vodilo za glavnik in konusno krmiljenje za natančno obrezovanje brade in prirezovanje las, s 45 dolžinami reza.

Najsodobnejši strižnik las BaByliss MEN z natančnimi rezili iz japonskega nerjavečega jekla. Z visokokakovostnimi rezili lahko brez napora natančno in brez napora postrižete tudi daljše in debelejše lase. Vzdržljiva jeklena rezila za natančno rezanje imajo dolgo življenjsko dobo in kažejo popolne rezalne lastnosti. Zmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja vrhunsko zmogljivost do 160 minut brezžične uporabe, tudi če je baterija skoraj prazna. Baterija v 180 minutah doseže polno kapaciteto. Digitalni LED zaslon prikazuje preostalo življenjsko dobo baterije, funkcijo zaklepanja in izbrano nastavitev dolžine reza za največjo natančnost. S 45 dolžinami rezanja od 0,6 mm do 28 mm in 5-položajnim konusnim krmiljenje enostavno oblikujete katerokoli pričesko. Rezilo je odstranljivo in pralno.

JAPONSKO JEKLO

Natančno izdelana, utrjena japonska rezila zagotavljajo izjemno zmogljivost striženja za profesionalno kakovost in rezultate.

LITIJ-ION

Zmogljiva litij-ionska baterija omogoča brezžično uporabo do 160 minut z le 2-urnim polnjenjem. 20-minutno hitro polnjenje za 20-minutno uporabo.

45 REZALNE DOLŽINE

Izberite svojo dolžino med 8 nastavki, ter določite 5-položajni krmilni element. Samozavestno osenčite in oblikujte linijo las.

DIGITALNI ZASLON

Digitalni zaslon prikazuje izbrano nastavitev striženja in preostali nivo napolnjenosti baterije.

LAHKO KRMILJENJE

Konusno krmiljenje, ki ga lahko zasukate skozi 5 nastavitev med 0,6 mm in 3 mm za majhne korake med vodili glavnika. Idealno za prirezovanje.

PRALNA REZILA

Rezila je mogoče enostavno odstraniti, lahko jih operete pod tekočo vodo in jih preprosto spet namestite, ko se posušijo.

BaByliss Paris, ena najbolj znanih blagovnih znamk za oblikovanje las po vsem svetu, cenjena s strani uporabnikov in stroke, zaradi kakovosti in dolgoletne tradicije. Podjetje BaByliss Paris izdeluje pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje najnovejših trendov las, ne glede na vaš navdih.
BABYLISS brezžični strižnik za lase E990E
BABYLISS brezžični strižnik za lase E990E
79,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka