10-dnevno Non Stop hujšanje

10-dnevno Non Stop hujšanje

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta paket izberite, če želite preprečiti zastajanje vode in se na hitro znebiti še nekaj zadnjih odvečnih kilogramov. Paket sestavljata naši prodajni uspešnici WaterOut XX... Preberi cel opis
47,98 € -58 %
19,99 €
2-3 dni
-58 %47,98 €
z dostavo 23,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
23,98 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sensilab ponudbi
Ponudba trgovine Sensilab za izdelek 10-dnevno Non Stop hujšanje. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010E8027
Prijavi napako
Ta paket izberite, če želite preprečiti zastajanje vode in se na hitro znebiti še nekaj zadnjih odvečnih kilogramov. Paket sestavljata naši prodajni uspešnici WaterOut XXL, ki je najmočnejši diuretik na trgu in NightBurn XXL, ki poskrbi za kurjenje maščob tudi ponoči ter izboljša vaš spanec.Odplakne do 27 %* odvečne vode iz telesaZmanjša napihnjenost in zatečenost do 60 %*Pomaga hujšati do 2,5-krat hitreje* podnevi in 2-krat hitreje* ponočiZavira večerno željo po hrani in poskrbi za kakovostnejši spanecPoveča kurjenje maščob in prepreči kalorijam, da bi se spremenile v maščoboKer je linija SlimJOY v procesu preoblikovanja, se lahko embalaža, ki jo prejmete, razlikuje od tiste na spletni strani - še vedno gre za isti izdelek.
10-dnevno Non Stop hujšanje
10-dnevno Non Stop hujšanje
19,99 €
v Sensilab

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka