Božanska matrika - Gregg Braden

Božanska matrika - Gregg Braden

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravlj... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Božanska matrika - Gregg Braden. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010D9BEA
error Prijavi napako
Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravljenje ali takojšnja povezanost z vsem in vsakomur ali pa celo potovanje skozi čas predstavlja našo pravo dediščino v vesolju? Ali lahko znanost in duhovnost s skupnimi močmi odgovorita na vprašanja najglobljih skrivnosti naše preteklosti?KNJIGA LETA 2009 ZALOŽBE CANGURA.COM!
EKSKLUZIVNI INTERVJU Z GREGG BRADENOM O NOVI KNJIGI GLOBOKA RESNICA >>Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravljenje ali takojšnja povezanost z vsem in vsakomur ali pa celo potovanje skozi čas predstavlja našo pravo dediščino v vesolju? Ali lahko znanost in duhovnost s skupnimi močmi odgovorita na vprašanja najglobljih skrivnosti naše preteklosti, medtem ko razrešujeta težave, ki ogrožajo našo prihodnost? Čedalje večje število dokazov vodi k prepričanju, da je odgovor na zgornje vprašanje trden »Dš«.
Obstaja kraj, kjer se pričnejo vse stvari mesto čiste energije, ki preprosto »je«. V tem kvantnem inkubatorju za resničnost so mogoče vse stvari. Od osebnih uspehov, obilja in zdravljenja do naših neuspehov, pomanjkanja in bolezni … vse, od naših največjih strahov do naših najglobljih želja, se prične v tej »juhi« potenciala. Leta 1944 je Max Planck, oče kvantne teorije, presunil svet s trditvijo, da je ta »matrika« kraj, kjer se rodijo zvezde, DNA in vse, kar je vmes. Nedavna odkritja so postregla z dramatičnimi dokazi, da je matrika, kot si jo je zamislil Planck – božanska matrika –, resnična. Prav ta manjkajoči člen v našem razumevanju predstavlja zbiralnik za vesolje, most med našo domišljijo in našo resničnostjo in odsev tistih stvari našega sveta, ki jih ustvarimo v svojih prepričanjih. Da bi lahko uporabljali silo omenjene matrice, moramo najprej dognati, kako deluje in se naučiti jezika, ki ga razume. Več kot dvajset let si je Gregg Braden, nekdanji višji oblikovalec letalskih in vesoljskih računalniških sistemov, prizadeval prav za to razumevanje. Od odmaknjenih samostanov v Egiptu, Peruju in Tibetu, vse do pozabljenih besedil, katere je redigirala zgodnja krščanska cerkev, je skrivnost božanske matrice ostala zakodirana v jeziku naših najbolj dragocenih tradicij, potrjuje pa jo tudi moderna znanost.
V pričujoči knjigi, ki razbija nekdanje znanstvene paradigme, nam Braden posreduje svoja spoznanja in prečka tradicionalne meje znanosti, zgodovine in religije ter ponudi svež vpogled v starodavne misterije. S tem tudi preoblikuje naše razmerje z našim notranjim in zunanjim svetom ter z nami deli sporočilo o ljubezni do življenja, ki spodbuja upanje. S pomočjo dvajsetih ključev za zavestno ustvarjanje nam Braden pokaže, kako lahko čudeže svoje domišljije pretvorimo v živo resničnost. Znanstvena dognanja pojasnjuje v nadvse razumljivem jeziku in si pri tem pomaga z zgodbami iz resničnega življenja ter nam pokaže, da nas omejujejo zgolj naša prepričanja. To, kar smo verjeli nekoč, bo kmalu podvrženo spremembi! PREBERITE SI ODLOMEK, KAJ JE BOŽANSKA MATRIKA? >>
PREBERITE SE ODLOMEK O VELIKEM POKU, KAJ JE V VMESNEM PROSTORU? >>

PREDGOVOR IZ KNJIGE BOŽANSKA MATRIKA:
"Skozi vso človeško zgodovino so se pojavljali mojstri svetlobe in mistiki, ki so po tej ali oni poti uspeli predreti opno relativnega in uzreti vso brezmejnost celote ter njeno mnogoplastno prepletenost, ki se skriva za sfero vidnega. V duhu občudovanja in posnemanja je zatem racionalni razum sledilcev iz tega izoblikoval religije in čez čas njene številne veje. Razum je namreč vedno prepričan, da ve in razume. Pri tem pa rad spregleda, da ima sam predvsem racionalno vlogo, da je minljiv in ne more vedeti, da je njegov domet že zato omejen.Sodobne smernice odkrivanja duhovnosti, ki prihajajo tudi iz krogov znanosti, vse bolj jasno kažejo, da bo obdobju dogem v marsikaterem pogledu dokončno odklenkalo. Čas bo zamajal tudi druge strukture, ki temeljijo na manipuliranju oziroma na masovni hipnozi, ki se je že tako razmahnila, da je začela pokati po šivih.Kvantna fizika in tudi sodobna biologija sta v odkritjih prispeli do meja, kjer se končuje empirična dokazljivost, ugotovitve pa jasno kažejo, da onkraj vidne ravni materije delujeta kozmična sila in inteligenca, ki racionalno gledano, nimata prepoznavnega vira, temveč zgolj sta in omogočata marsikaj, kar je razumu nerazložljivo. Tudi človek sam je sestavni del tega neločljivega energetskega sistema in njegova zavest je že s samim bivanjem pozvana, da to prepoznava. Kolikor ne prostovoljno, pa prepoznava po zakonitostih individualnega dela karme. Taka je njegova sveta dolžnost, pri tem pa niti ni odvisna od tega, ali njegov racionalni razum to prepoznava ali ne.Toda vedeti podatke o tem še ne pomeni doumeti. Gregg Braden se z novimi besedami in z novih vidikov loteva iste teme, kajti kolektivna zavest človeštva je kljub vsem anomalijam vidnega sveta vendarle v nenehni (r)evoluciji. Ob tem, da je včasih videti vse narobe, je v nekem drugem smislu hkrati vendarle tudi vse prav. Ko bi ne bilo polarnosti, se namreč ta elektromotor ne bi vrtel. Vse besede so zgolj kažipoti, ki opozarjajo, v kateri smeri velja iskati luč. Zgolj vedenje in pomnjenje teh podatkov je resnično brez vrednosti. Videti jih velja kot smernice in namenjene so iskalcem. Besede same niso ne pot in ne luč. Toda kako težko je to doumeti. Kako naj razum sam prestopi svoje lastne omejitve … Prehod je ves čas odprt, toda ozek kot šivankino uho. Zamisel razuma o lastni ego ločenosti je tako velika, da človek z njo nikakor ne more skozi. A le kako naj nahrbtnik odloži samega sebe?
Božanska matrika vsebuje čudovita semena globljega razumevanja, ki pa bodo lahko pognala in se razvijala le, če bo bralec z njimi ustrezno ravnal. Seveda, najprej jih bo prebral in premislil. Toda ohraniti radovednost za vračanje k iskanju pomenov, ki so izza že znanega razumevanja besed, je način, da se bo pot lahko odstirala tudi naprej. Besede v stavkih so zgolj smernice, čeprav se do zdaj neznani pogledi morda sprva zdijo kot sporočilo. Knjiga je lahko napisana za vsakogar, a zagotovo ni prav za vsakogar. Hranila bo le tistega, komur je namenjena." Roman Leohar,učitelj metode Aiki

KNJIŽNO KAZALO:
1. del: Spoznajte božansko matriko: misterij, ki povezuje vse
Prvo poglavje:
Vprašanje: Kaj je v vmesnem prostoru? Odgovor: Božanska matrika
Drugo poglavje:
Razbijanje paradigme: eksperimenti, ki spremenijo vse
2. del: most med domišljijo in resničnostjo: kako deluje božanska matrika
Tretje poglavje:
Smo pasivni opazovalci ali mogočni ustvarjalci?
Četrto poglavje:
Enkrat povezani, vedno povezani: življenje v holografskem vesolju
Peto poglavje:
Ko »tukaj« pomeni »tam« in »tedaj« pomeni »sedaj«: preskakovanje časa in prostora v matriki
3. del: Sporočila božanske matrike: živeti, ljubiti in zdraviti v kvantnem zavedanju
Šesto poglavje: Vesolje govori z nami: sporočila matrike
Sedmo poglavje:Kako brati ogledala razmerij: sporočila nas samih
Osmo poglavje: Ponovno zapisovanje šifre resničnosti: 20 ključev za zavestno ustvarjanje
Božanska matrika - Gregg Braden
Božanska matrika - Gregg Braden
27,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka