Glasbeni sistem PANASONIC SC-UX100E-W

Glasbeni sistem PANASONIC SC-UX100E-W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Najnovejše doživetje urbanega zvoka
Glasbeni sistem UX100 iz serije novega urbanega zvoka je idealen izbor za vaš eleganten stil življenja. Prefinjen kompakten diza... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
154,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Glasbeni sistem PANASONIC SC-UX100E-W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010A07C6
Prijavi napako

Najnovejše doživetje urbanega zvoka
Glasbeni sistem UX100 iz serije novega urbanega zvoka je idealen izbor za vaš eleganten stil življenja. Prefinjen kompakten dizajn daje močan zvok, ki zapolnjuje prostor in prinaša navdušenje vsaki zabavi.

Proizvaja močan in bogat zvok
Novi sistem
Moč 300W in novi dizajn dosegata eksplozivne base in zelo uravnotežen zvok. Zvočnik pride s 13-cm nizkotoncem in 5-cm visokotoncem, ki sta optimizirana za dvosistemsko konfiguracijo. Zahvaljujoč znatni razširitvi sprednje strani zvočnika se zvok širi v vseh smereh.

Enostaven in eleganten dizajn
Prekrasna bela tekstura in modra osvetlitev
Zvočnik UX100 ima enostaven in eleganten dizajn, ki ustreza raznim prostorom. Z dodajanjem obrobe in mat dodelave površinske teksture dosežemo enostaven in obenem luksuzen dizajn. Na glavni enoti je dodana modra osvetlitev. Nežna modra svetloba okusno dopolnjuje okoliški prostor.

Uživajte v glasbi z najboljšim zvokom
Izenačevalnik zvoka z vnesenimi lokalnimi nastavitvami
Vsestranskost nastavitev izenačevalnika zvoka z lokalno vnesenimi nastavitvami omogoča popolno uživanje v različnih glasbenih žanrih, kot so rock, salsa in mnogi drugi. V načinu za nogomet je še bolj zabavno gledati televizijo. Lahko izberete zvok, ki je v skladu z vsebino, ki jo poslušate in v kateri uživate.

Uživajte v svoji glasbeni zbirki
Aplikacija DJ Jukebox / Panasonic MAX Juke DJ predvaja pesmi z USB naprav v načinu Mix Play. Ob tem lahko uporabljate sezname pesmi ter predvajate glasbene želje z aplikacijo MAX Juke.

Glasbeni sistem PANASONIC SC-UX100E-W
Glasbeni sistem PANASONIC SC-UX100E-W
149,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka