JNX The Curse 250 g orange mango

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

The Curse vam poveča moč, borbenost in vzdržljivost

The Curse je eden najmočnejših dodatkov za pred treningom. V rokah imate resnično neverjetno učinkovit dodat... Preberi cel opis

39,95 € -28 %
28,95 €
1-2 dni
-28 %39,95 €
z dostavo 32,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
32,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek JNX The Curse 250 g orange mango. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01080272
Prijavi napako

The Curse vam poveča moč, borbenost in vzdržljivost

The Curse je eden najmočnejših dodatkov za pred treningom. V rokah imate resnično neverjetno učinkovit dodatek! 1 ali 2 odmerka v 200 ml vode in ... BOOOM! ... čez 30 minut nočeš narediti nič drugega, kot da telovadiš in raztrgaš fitnes naprave na koščke. Če niste razpoloženi za telovadbo, vam jo bo The Curse postregel! Takoj, ko ga uporabite, boste začutili moč, borbenost, intenzivnost in navdušenje, izjemno rast energije in noro agresivno željo po premikanju meja normalne človeške vzdržljivosti. Nič vam ne bo stalo na poti!

Razkrijte svoj resnični potencial

Z nadnaravno močjo, ki vam jo bo dovajal The Curse, nepopisni sinergijski stimulans, boste izkusili noro dozo energije, maksimalno koncentracijo in popoln okus! Je veliko več kot dodatek za pred treningom. Končno boste doživeli pravi trening! Stopite v temo ... sprostite pekel! The Curse je eden najmočnejših dodatkov na tem planetu!

Preizkusite The Curse in pričakujete lahko 100-odstotno povečanje učinkovitosti, razpoloženja za delo in motivacijo za dosego vaših ciljev! Dovaja energijo, vas ‚napumpa‘ in vzbuja željo po dvigovanju uteži ter premagovanju omejitev. Živalski nagon, nadnaravna moč, hitrost in energija.

The Curse ne vsebuje prekomernih snovi in sestavin, ki jih najdemo v drugem izdelku. To pomeni, da po treningu zniža tveganje za poškodbe, slabost in glavobol. Po uporabi The Curse boste spoznali, da ste zgolj počivali. Zdaj ste lahko najboljši!

Zakaj izbrati The Curse?

Izboljša pozornost
Izboljšuje odzivnost
Izboljšuje vzdržljivost
Odličen okus
50 velikih porcij v enem paketu

Če potrebujete pravo energijo, jo dobite samo v The Curse!

ne vsebuje prepovedanih substanc,
varen dodatek tudi za preizkušene športnike pred tekmovanji,
ne vsebuje sladkorja,
ne vsebuje ogljikovih hidratov,
brez kalorij.

Za koga je ta dodatek za pred treningom zasnovan?

Ta dodatek je namenjen športnikom, starejšim od 18 let, ki se morajo pred treningom napolniti z energijo in jo telesu dovajati tekom treninga. Ker izboljšuje vzdržljivost , poveča koncentracijo, vas pripravi na trening tudi v primeru, da niste razpoloženi za trening.

Paket

250 g

Doziranje:

Pred uporabo pretresite celotno vsebino. Nato zmešajte 1-3 odmerke (5 g - 15 g) v 150 - 250 ml vode in spijte 20-30 minut pred treningom. Nikoli ne zaužijte več kot 3 odmerke v 24 urah.

Sestava:

Naravni okusi, citronska / jabolčna kislina, kalcijev silikat, sukraloza, kaces acesulfam, silicijev dioksid, FD in C. V enem obroku je 145 mg kofeina.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti1 dose (5 g)
Energizing Muscle Fuel Blend: Beta Alanin, monohidrat kreatin, citronska kislina 3030 mg
Blow Flow Amplifier Blend: L-citrulin, L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG) 1300 mg
Extreme Mental Focus Blend: dehidrirani kofein, ekstrakt oljčnih listov (standardizirano) 147 mg
Kofein 145 mg

Opozorilo

Dopolnilo je namenjeno osebam, starejšim od 18 let. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. V primeru, da imate eno od naslednjih bolezni: visok ali nizek krvni tlak, srčna aritmija, kakršne koli težave s srcem, motnje v delovanju ali težave z jetri, sladkorno bolezen, duševne motnje, težave s prostato ali dihanjem, se posvetujte z zdravnikom ali prehranskim specialistom.

Ne kombinirajte z alkoholom ali drogami! Kofein iz drugih virov znižajte (na primer kave, čaja itd.) Izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Shranjujte na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok. Pred uporabo preberite navodila in upoštevajte priporočena odmerjanja. Ta izdelek ne vsebuje dopinških substanc. Pred začetkom kakršnega koli treninga se posvetujte s trenerjem.

JNX The Curse 250 g orange mango
JNX The Curse 250 g orange mango
28,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka