GymBeam AlphaMale TestoBooster 120 kaps

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

AlphaMale TestoBooster - močan ojačevalec testosterona, ki maksimalno poveča raven testosterona in prispeva k rasti mišic

AlphaMale TestoBooster je močan ojačev... Preberi cel opis

20,95 € -19 %
16,95 €
1-2 dni
-19 %20,95 €
z dostavo 20,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
20,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam AlphaMale TestoBooster 120 kaps. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0107FF4A
Prijavi napako

AlphaMale TestoBooster - močan ojačevalec testosterona, ki maksimalno poveča raven testosterona in prispeva k rasti mišic

AlphaMale TestoBooster je močan ojačevalec testosterona, ki ima močne anabolične učinke in zmožnost povečanja ravni testosterona. Učinkovito zvišanje testosterona prispeva k hitrejši rasti mišic in izboljšuje telesno moč ter zmogljivost. Je revolucionarno in učinkovito prehransko dopolnilo, ki spodbuja nastanek testosterona in vam pomaga pri pridobivanju na mišični masi.

Zeliščna mešanica vsebuje D-asparaginsko kislino, sicer imenovano DAA, ki povečuje ravni testosterona in neposredno spodbuja izločanje le tega, kar pomaga pri hitrejši rasti mišic. 20-hidroksiekdison je naravni stimulans za rast mišic in naravna alternativa steroidom. Povečuje fizično in psihično odpornost ter odpravlja kronično utrujenost, kar vodi k visokokakovostni športni pripravljenosti.

AlphaMale TestoBooster vsebuje grško seno, ki je znano po ugodnih učinkih na moški libido. Izvleček korenine sibirskega ginsenga ima sposobnost povečanja telesne aktivnosti, moči ter zmogljivosti. Poleg tega ima tudi bistven vpliv na proizvodnjo sperme in testosterona. Vsebuje tudi beljakovine in aminokisline, ki so nujne za zdravo rast, razvoj in regeneracijo mišic. Drugi naravni vir, ki podpira nastajanje testosterona, je izvleček korenine divjega jama z visoko vsebnostjo steroidnih saponinov. To zelišče izboljšuje spolno funkcijo in povečuje moški libido.

Ojačevalec testosterona AlphaMale je bogat z vitamini in minerali, ki pomagajo zaščititi mišično tkivo, prispeva pa tudi k imunskemu sistemu. Ta mešanica zato vsebuje sestavine, ki pomagajo povečati raven testosterona in zmogljivost. Druge prednosti vključujejo protivnetne lastnosti in pozitiven učinek na imunski sistem.

AlphaMale TestoBooster in njegove prednosti

močan ojačevalec testosterona
povečuje ravni testosterona
ima močne anabolične učinke
spodbuja hitro rast mišic in njihovo regeneracijo
povečuje fizične zmogljivosti
ima protivnetne učinke
blagodejno vpliva na imunski sistem
povečuje libido

Doziranje

Vzemite 2 kapsuli zjutraj in 2 kapsuli zvečer. Zaužijte s hrano.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti1 odmerek (4 kaps)
D-asparaginska kislina 600 mg
20-hidroksiekdison (izvleček rapontike) 600 mg
Izvleček semen grškega sena (standardiziran za Fenuside) 400 mg
Izvleček korenine sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus) 200 mg
od tega elevterozidi 2 mg
Izvleček korenine divjega jama (Dioscorea alata) 200 mg
5-metil-7-metoksiisoflavon 200 mg
D-pantotenat 200 mg
Hidroksipropilmetil celuloza (HPMC) 160 mg
L-ornitin 80 mg
Magnezij (magnezijev citrat) 60 mg
Izvleček listov lucerne (Medicago sativa L.) 5: 1 60 mg
Vitamin B3 (niacin) 20 mg
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 4 mg
Cink (cinkov glicinat) 14 mg
BioPerine® 1 mg
Vitamin K1 (filokvinon) 200 µg

Druge sestavine

Kapsula (želatina, barvilo (črni železov oksid, titanov dioksid)), sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, kalcijeve soli ortofosforne kisline).

Opozorilo

Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe ženske. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ni nadomestilo za raznoliko prehrano. Hranite izven dosega majhnih otrok. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi, ki ne presega 25 °C, zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in zmrzaljo. Proizvajalec ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi nepravilne uporabe ali skladiščenja. Hrana za posebne prehranske namene.

GymBeam AlphaMale TestoBooster 120 kaps
GymBeam AlphaMale TestoBooster 120 kaps
16,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka