Vodotesne vreče Crosso

Vodotesne vreče Crosso

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vodotesne vreče iz linije Dry (z volumnom od 10 do 80l) so primerne tudi za na čoln, kajak, ladjo,… Torej za mokre razmere na morju ali sladkih vodah. Pa naj gre za šp... Preberi cel opis

22,00 € -27 %
16,00 €
2-3 dni
-27 %22,00 €
z dostavo 21,00 €
Cena z dostavo
21,00 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tobi ponudbi
Ponudba trgovine Tobi za izdelek Vodotesne vreče Crosso. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010480D4
Prijavi napako

Vodotesne vreče iz linije Dry (z volumnom od 10 do 80l) so primerne tudi za na čoln, kajak, ladjo,… Torej za mokre razmere na morju ali sladkih vodah. Pa naj gre za šport ali počitnice v poletnih mesecih. So funkcionalno sorodne OverBoard vrečam, a malenkost težje zaradi močnejšega platna. Za preprečitev dotekanja vode v torbo, je potrebno odpiralni del zaviti vsaj 4krat. Vsebina v vreči bo tako zagotovo ostala suha, tudi če vam vreča pade v vodo. Vreče so zaradi svojih dobrih lastnosti, znašle na seznamu priporočene opreme kajakašev v Novi Zelandiji.

Material Plastel 620 uporabljen za vse vreče v programu Dry, je odporen na morsko vodo in UV žarke in ga je zaradi gladke površine enostavno čistiti. Varjeni spoji in neprepustnost materiala, zagotavljata 100% varnost vsebine pred vdorom vode. Vse vreče se zapiranjo brez zadrg, z vihanjem gornjega dela, s čemer lahko elegantno prilagajate tudi njen volumen. Če zavihate torbo vsaj 4x, voda zagotovo ne more v vrečo. Vsaka vodotesna vreča Crosso ima prilagodljivo naramnico za lažje prenašanje.

lastnosti vodotesnih vreč Crosso:

zanesljivo zapiranje z vihanjem
varjeni, vodotesni spoji
vzdržljive sponke iz nylona
priročna naramnica s prilagodljivo dolžino
dodaten trak na dnu za obešanje vreče pri sušenju
dveletna garancija

Vodotesne vreče Crosso
Vodotesne vreče Crosso
16,00 €
v Tobi

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka