HUAWEI pametni telefon P40 Lite 6GB/128GB, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lite različica serije P je vedno združevala dostopno ceno in lastnosti, ki bi jih pričakovali pri mnogo dražjih modelih. Letos P40 lite ponuja izjemno hitro polnjenje z m... Preberi cel opis
271,91 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 271,91 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavljivost Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek HUAWEI pametni telefon P40 Lite 6GB/128GB, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Brezžično polnjenje
ne
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0102BDCD
Prijavi napako
Lite različica serije P je vedno združevala dostopno ceno in lastnosti, ki bi jih pričakovali pri mnogo dražjih modelih. Letos P40 lite ponuja izjemno hitro polnjenje z močjo 40 W in zmogljivo baterijo s kapaciteto 4200mAh, zadnjo stran aparata pa krasijo kar štiri odlične kamere. Glavna z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in dve z 2 MP - ena skrbi za odlične makro posnetke, druga pa služi kot senzor globine, za ostre motive v ospredju in zamegljeno ozadje. Vaše posnetke boste lahko občudovali na velikem FHD zaslonu Punch FullView diagonale 6,4” oziroma 16,26 cm. Za odklepanje naprave je na voljo čitalec prstnih odtisov, tokrat integriran kar v gumbu za vklop ali prepoznava obraza s pomočjo sprednje kamere.
Bodite kreativni s štirimi zadnjimi kamerami
Svet je poln lepote in čudes, katera čakajo na vas, da jih odkrijete. S HUAWEI P40 lite in njegovimi štirimi kamerami boste lahko zajeli fotografije širše, jasnejše in še bližje. Z bokeh kamero zajemite kinematorgrafske portrete, z makro kamero pa zajemite podrobnosti naravnih lepot. Kot da bi imeli profesionalni studio v svojem žepu.
Užitek v nočnih fotografijah
Velika zaslonka f/1.8 in za pol palca večji senzor sta zasnovana tako, da zajameta več svetlobe - za breskrbno fotografiranje tudi po sončnem zahodu. Zahvaljujoč tehnologiji HUAWEI AI za stabilizacijo slike, bodo nočne fotografije zaradi večjega dinamičnega razpona bolj ostre in z manj šuma.
Selfiji, ki iz vas potegnejo najboljše
Če je karkoli boljše od selfija, je to selfi, ki je nastal s podporo umetne inteligence. Sprednja kamera prepozna osvetlitev in sence vaše okolice in naredi selfi prilagojen izključno vam. Selfiji bodo profesionalnega videza, saj iz vas potegnejo najboljše. Ko delate selfie v slabih svetlobnih pogojih, vam Huawei P40 lite v načinu Super Night Selfie 2.0 optimizira osvetlitev, nasičenost in kontrast ozadja ter vam samodejno posvetli obraz.
Dolgotrajna baterija, ki se hitro napolni
Z vgrajeno baterijo s 4200 mAh boste dan premagali z enim samim polnjenjem. Četudi pred spanjem HUAWEI P40 lite pozabite priključiti na polnilec, ne skrbite. Zahvaljujoč certificiranem TÜV Rheinland hitremu polnjenju SuperCharge s 40 W, bo Huawei P40 lite napolnjen do 70% v 30 minutah - medtem, ko boste vi pili svojo jutranjo kavo.
Svež in racionalen izgled
Izgled Huawei P40 lite poudarja bistvo. Ohišje je izdelano iz štiristransko ukrivljenega zaslona, zato je občutek v rokah zares dober. Sprednja kamera je vdelana v 6,4-palčnem (16,26 cm) zaslonu Punch FullView, zato je zaslon lahko večji in brez zareze. Čitalec prstnih odtisov je nameščen ob strani in omogoča takojšen in priročen odklep z eno roko.
Globoka inteligenca, izjemna zmogljivost
Huawei P40 lite je opremljen s procesorjem Kirin 810, ki prinaša svoj močan arsenal tehnike. Nevronsko procesna enota (NPU) je zasnovana na naši arhitekturi DaVinci in optimizira učinkovitost in procesiranje umetne inteligence (AI).
Več pomnilnika za vaše spomine
S tako odlično kamero na telefonu boste morali shraniti veliko fotografij. Na srečo ima Huawei P40 lite vgrajenih 6 GB delovnega in 128 GB notranjega pomnilnika, kar pomeni da bo dovolj prostora za vse vaše fotografije in video posnetke. Velika količina delovnega pomnilnika pa omogoča, da hkrati zaženete več aplikacij, ne da bi to vplivalo na hitrost delovanja.
Vodič za nalaganje aplikacij na novih napravah Huawei
Na nove naprave Huawei si lahko aplikacije nalagate s Huawei App Gallery, podatke in aplikacije na telefon prenesete z aplikacijo Phnone Clone, ter več aplikacij pošičete z MoreApps.
HUAWEI pametni telefon P40 Lite 6GB/128GB, Black
HUAWEI pametni telefon P40 Lite 6GB/128GB, Black
271,91 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka