SAMSUNG pametni telefon Galaxy S20 Ultra 12GB/128GB, Cosmic Grey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Spoznajte Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilne telefone. Z revolucionarno funkcijo 8K video slike, ki ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tu... Preberi cel opis
784,00 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
787,89 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-5 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SAMSUNG pametni telefon Galaxy S20 Ultra 12GB/128GB, Cosmic Grey. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00FB980C
Prijavi napako
Spoznajte Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilne telefone. Z revolucionarno funkcijo 8K video slike, ki ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tudi fotografij – 5G tehnologija pa spremenila način, na katerega vsebine delite.1 Dodajte še Samsung Knox varnost, inteligentno baterijo, zmogljiv procesor in ogromen pomnilnik ter odkrijte popolnoma nov svet mobilnih naprav Galaxy S20 serije.

S 108 MP kamero se lako približate še bolj in bolj.3 Galaxy S20 Ultra mobilni telefon daleč presega kategorijo 12 MP in vam jih na vsaki fotografiji ponuja na milijone več. Tako se lahko prvič približate prav vsaki podrobnosti.

Izberite 100-kratno povečavo in odkrijte popolnoma nove posnetke.

Začne se z 10-kratno hibridno optično povečavo, ki jo omogočata revolucionarni zloženi objektiv in slikovni senzor visoke ločljivosti. Uporabite jo s super ločljivo povečavo, ki smo jo izboljšali z umetno inteligenco, ter se približajte dogajanju in ujemite trenutke, ki ste jih morebiti zamudili.

Profesionalna kamera vam omogoča snemanje več fotografij hkrati tudi ob šibki svetlobi ter njihovo združevanje v osupljive posnetke z manj zameglitev in motenj. Zahvaljujoč večjim slikovnim senzorjem in umetni inteligenci lahko s preklopom na nočni način nočne prizore snemate kot ob dnevni svetlobi.

Mobilno ločljivost smo povzdignili od 4K do neverjetne 8K. To pomeni 4-krat višjo kakovost od UHD in 16-krat višjo kakovost od FHD. Tako boste lahko pomembne trenutke ovekovečili brez odrekanja ostrini.

Na voljo vam je popolnoma nov način ustvarjanja fotografij, ki jih lahko zajamete kar iz posnetih videovsebin. 8K video spremeni vsako sličico v ostro fotografijo, ki jo lahko izrežete in ovekovečite kot neponovljiv posnetek.

Večji slikovni senzor in stabilizator nadzorujeta gibanje kamere, s čimer preprečujeta zamegljenost in nestabilnost snemanja ter zagotavljata ustvarjanje brezhibnih vsebin.

Funkcija en sam posnetek je pravzaprav pošastno zmogljiva različica „burst“ funkcije ustvarjanja več posnetkov naenkrat. Zahvaljujoč revolucionarni umetni inteligenci lahko snemate do 10 sekund in pri tem ustvarite vsebine najrazličnejših oblik, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki najbolje ustreza trenutku – brez ponovnega snemanja.7 V kameri izberite način en sam posnetek in pritisnite na zaslonko. Telefon premikajte 3–10 sekund, da ujamete celotni prizor.

Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilni telefoni vam zahvaljujoč vgrajenemu 5G modemu omogočajo bliskovito nalaganje in prenašanje vaših najljubših Netflix filmov in serij.8 S 5G lahko tudi vi nalagate in delite vsebine pri visokih hitrostih.

Naše zmogljive baterije odlikuje moč do 5000 mAh (tipično). Obenem se inteligentno prilagodijo vašim mobilnim navadam, s čimer privarčujejo z energijo in tudi ob enem samem polnjenju trajajo veliko dlje.

Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilni telefoni so narejeni za zmogljivo kamero, saj lahko svoje videoposnetke in fotografije visoke ločljivosti shranite na ogromnem vgrajenem pomnilniku. Pomnilnik lahko do skupno 1,5 TB razširite s pomočjo microSD kartice.

Za zaščito vaše PIN kode, gesla, vzorca in zasebnega gesla za blokovno verigo smo ustvarili varen procesor. Varnost je združena z Knox platformo in vključena v vsak del vašega telefona – od strojne do programske opreme. Da vaši zasebni podatki ostanejo zasebni.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy S20 Ultra 12GB/128GB, Cosmic Grey
SAMSUNG pametni telefon Galaxy S20 Ultra 12GB/128GB, Cosmic Grey
784,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka